Arenakisten werken nu makkelijker

Voor de spelers die zelf arena’s (minigames) bouwen: het kistensysteem werkt nu een heel stuk beter. Je raakt nu veel minder snel het overzicht kwijt, en je kunt nu ook bekijken welke items een bijvulkist allemaal kan spawnen. Ook kun je nu items verwijderen uit de spawnlijst.

Als je nu je arena-instellingen opent en naar de bijvulkisten gaat, is nu een popup met daarin alle kisten. Als je op een kist klikt, krijg je een overzicht van alle items die hij kan spawnen. Je kunt daar vervolgens gemakkelijk items aan toevoegen en weghalen. Ook kun je kisten nu een naam geven. Kisten worden automatisch op alfabet gesorteerd.

Zo ziet het scherm van een (naamloze) kist er nu uit:

En ja, ik weet dat Minecraft 1.20.5 uit is. Zodra ViaVersion is bijgewerkt, zal ik die installeren, en zodra Paper is bijgewerkt, zal ik de server upgraden. 😊

Geef een reactie