We zijn op Minecraft 1.21

De update is gelukt! Zoals aangekondigd zijn alle weinig gebruikte chunks gereset, waardoor de wereldkaart er nu als gatenkaas uitziet. Geen zorgen! Minecraft zal terrein genereren dat mooi aansluit bij de bestaande chunks, maar dan wel met alle nieuwe dingen, zoals trial chambers.

We gaan een nieuw spawn bouwen. Als je mee wil helpen, zie dan deze forumdraad. 😃

Wat heeft Mojang allemaal toegevoegd sinds de preview op 1.20.6?

  • Er zijn nu bijgewerkte trial chambers, een soort dungeons waar je tegen een serie monsters moet vechten. Als het je lukt, kun je op het eind allemaal zeldzame items krijgen. Je kunt er ook meedoen aan de moeilijkere Ominous Trial. We hadden hier al een preview van op de server.
  • Drie nieuwe muziekplaten en twintig nieuwe schilderijen.
  • Een aantal geluiden zijn vervangen, en er is nieuwe achtergrondmuziek toegevoegd.

Geef een reactie