UberTeun heeft de drakenrace gewonnen!

Na een spannende strijd heeft UberTeun de drakenrace gewonnen! Hij lag al gelijk op kop, en ging snel naar de Nether om spullen te verzamelen. In het stronghold werd hij al snel gevolgd door 2bouwers en cTym.

Tijdens het gevecht kreeg iedereen elke minuut een berichtje hoe ver de dichtstbijzijnde speler buiten je team was. Zo werd je dus gewaarschuwd als iemand in de buurt kwam. Daarnaast hield je je hotbar en armor als je dood ging. Dit maakte het spel wat sneller: als je dood gaat, hoef je niet opnieuw te beginnen, en je kunt gemakkelijker zien of er spelers in de buurt zijn.

In het stronghold was de spanning om te snijden: de spelers naderden elkaar steeds meer, tot het gevecht uitbrak.

Na een tijdje viel het gevecht stil, en gingen 2bouwers en cTym naar de Nether om zo nog wat spullen te verzamelen. UberTeun (die al genoeg spullen had) zag zijn kans en opende het portaal. Het gevecht met de draak was begonnen.

cTym en 2bouwers hadden vlakbij het Endportaal zijn hun geplaatst, zodat zij snel terug konden als ze dood gingen. UberTeun had dat ook gedaan, maar UberTeun had zijn bed verborgen. Dat was slim, want UberTeun sloopte het bed van cTym en 2bouwers, waardoor 2bouwers helemaal terugmoest naar spawn als hij dood ging. Daar kwam hij Qdeam en jpvnlwn tegen, die 2bouwers probeerden tegen te houden. Zij hadden geen idee dat ze zo UberTeun hielpen.

Uiteindelijk kon UberTeun zo, toen hij even alleen was in The End, de draak doden, en zo de overwinning in de wacht slepen. Gefeliciteerd UberTeun!

Geef een reactie