Je kunt nu teleporteren vanaf plaatportalen

Tot nu toe kon je wel teleporteren naar plaatportalen, maar je kon er niet vertrekken. Dit maakte het voor spelers met een lagere rang lastig om ergens heen te teleporteren: je moest eerst upgraden tot Vaste Gast, een nederzetting upgraden tot Stad en dan daar een warpportaal bouwen.

Nu kun je ook vertrekken vanaf een plaatportaal. Je kunt in het portaal stappen met de shift-toets (de toets voor sluipen). Teleporteren gaat wel erg langzaam: het kost 20 seconden, en kost 5 punten.

Bij warpportalen is de teleportatieprijs nu verlaagd naar één punt, om het zo weer wat aantrekkelijker te maken om warpportalen te bouwen.

Tot slot nog een andere wijziging: het /portal select-commando is voortaan /destination. Deze naam vond ik iets beter passen, en sluit mooi aan bij de [Destination]-bordjes. (Met allebei kun je een bestemming instellen voor als je een portaal in stapt.)

Geef een reactie