portaalplaten

Wereldbouw Forums Algemeen portaalplaten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #6793
  dangerousbelder
  Deelnemer

  hallo,
  ik heb gemerkt dat de portaal platen kapot kunnen zonder waarschuwing met 1 klik, dit heeft mij 40 punten gekost. dit is als speler dat op de moment al niet veel tijd heeft door examens niet leuk. en ik kan niet een nieuwe gaan halen door dat ik dan niet meer terug geraak zonder stacks aan rockets te gebruiken. zou het mogelijk zijn om of mijn punten te kunnen recupereren of de portaal platen terug te kunnen krijgen. zou het ook misschien mogelijk zijn om het iets moeilijker te maken om de portaalplaten kapot te maken. om dit probleem voor anderen te kunnen vermijden.

  groetjes DangerousBelder (Joeri De Belder)

  #6799
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Je hebt wel gelijk, de portaalplaten waren wel heel makkelijk om te slopen. Nu kan dat niet meer: je kunt ze nu pas slopen als je ze eerst gedeactiveerd hebt.

  Ik ga die 40 punten helaas niet vergoeden: we vergoeden op de server geen spullen. Dat leidde vroeger tot een hoop gedoe, met spelers die vanalles claimden. Alleen als iemand bij je gestolen heeft dan draaien we dat nog terug, want dat kan automatisch via de plugin CoreProtect.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.