Je kunt nu alle mobs verhandelen

Je kunt al een tijdje lege spawneieren voor dieren en voor monsters kopen. (En voor huisdieren kon dat al sinds 2012.) Vanaf nu kun je de dieren en monsters die je daarmee oppakt ook verhandelen via het winkelsysteem. De serverwinkel zal binnenkort stoppen met de verkoop van dieren.

Tot nu toe kon je alle dieren inkopen en verkopen in de serverwinkel. Dat was opvallend, want voor bijna alle andere spullen op de server moesten spelers ze zelf onderling verhandelen. Bijvoorbeeld: de server verkoopt geen ijzer, maar er zijn genoeg spelers die dat wel doen. De spelers bepalen zelf de prijs.

De reden dat de server een monopolie had op dieren was simpel. Je kon de spawneieren niet zelf maken, dus de handel moest wel met de server lopen. Sinds een aantal weken kun je wel zelf spawneieren maken, dus wordt het nu tijd dat de server gaat stoppen met die handel.

Vanaf nu geldt het volgende:

  • Je kunt nu zelf spawneieren (monsters én dieren) in winkels gaan kopen en verkopen.
  • De server koopt niet langer de spawneieren in.

Over een week gaat de server ook stoppen met de verkoop van eieren. Tegen die tijd zijn hopelijk de eerste winkels verschenen. Uiteraard blijft de serverwinkel wel lege spawneieren verkopen en inkopen.

Geef een reactie