Veteraan nu geel, privéberichtjes grijs, bugs in /shop opgelost

Er zijn wat aanpassingen gedaan aan het kleurenschema van de server. De grootste is dat de rank veteraan niet langer een rode prefix heeft, maar nu een gele. Vroeger (voordat bouwmeester er was) was veteraan de hoogste rank. Nu is dat al jaren niet meer zo, dus is het logisch dat nu weer alleen de hoogste rank rood is.

De privéberichtjes zijn nu ook van kleur veranderd. Vroeger hadden die witte tekst, nu is dat (net als de groepsberichten) grijs. Nu is alle niet-openbare chat dus grijs geworden.

Tot slot is /shop aangepast. Afrondingsfoutjes met prijzen (/shop gaf 0,23 punten aan in plaats van 0,24) zijn er nu uitgehaald. Daarnaast was er een bug dat als je een winkel weghaalde door het blok achter het bordje weg te halen, de winkel in /shop bleef staan. Dit is nu opgelost. Als de locatie van de winkel in geladen chunks is, dan controleert /shop nu bovendien of een winkel nog bestaat.

Geef een reactie