MrLarss nu weer moderator, Sir_2U helper

De scholen zijn dicht, de sportclub is dicht, vakanties zijn afgelast, bezoek wordt afgeraden – het mag geen wonder heten dat dankzij alle coronamaatregelen Wereldbouw een stuk drukker is geworden. Wij hebben daarom de staf uitgebreid. Lars wilde gelukkig weer moderator worden, en Sir_2U wilde helper worden. Bedankt allebei!

Helpers zijn er om ons te helpen de chat ordelijk te houden. Ze grijpen bijvoorbeeld in als iemand uitgescholden wordt of als een ruzie uit de hand loopt. Ze hebben dezelfde rechten als spelers, behalve dan dat ze ook /kick en /tempban kunnen gebruiken om mensen tot maximaal 24 uur uit de server te zetten.

Moderators hebben dezelfde rechten als de eigenaren van de server. Er zijn twee modussen waar zij tussen kunnen kiezen: normaal en /antigrief. In de normale modus spelen ze gewoon in survival, en in /antigrief zitten ze in creative mode en hebben ze toegang tot alle commando’s. Moderators en eigenaren mogen /antigrief alleen gebruiken voor serverzaken zoals het repareren van gegriefte dingen, en niet om items en blokken te cheaten. Wij vinden het belangrijk dat alles op de server in survival gebouwd is.

Voor de rangen moderator en helper kun je trouwens alleen gevraagd worden, je kunt de rank niet zelf krijgen met /upgrade. Zie deze pagina voor een overzicht van de eigenaren, de moderators, de helpers en hun rechten.

Geef een reactie