Axolotls kunnen nu verhandeld worden

Axolotls zijn nu toegevoegd aan het winkelsysteem. Je kunt nu bijvoorbeeld “cyan axolotl bucket” verkopen of inkopen. Kun je eindelijk van iemand die superzeldzame blauwe axolotl kopen. 🙂

In het winkelsysteem worden alle basisitems automatisch toegevoegd. Maar items die speciale NBT tags nodig hebben, zoals axolotl-emmers dus, moeten handmatig toegevoegd worden. Als er nog een ander item is dat toegevoegd moet worden, laat het dan weten.

Ander nieuws

  • Als je in een mijnkar rijdt, dan wordt de InhabitedTime van de chunks om je heen op 60 minuten gezet, als het minder was. Op die manier zullen hopelijk alle spoorlijnen behouden blijven bij de 1.18 update, als we weinig gebruikte chunks gaan resetten.
  • Mijnkarren zonder passagiers rijden weer op vanilla-snelheden.

Geef een reactie