Groepsysteem verbeterd

Vanaf vandaag kunnen groepen besluiten dat ze alleen nog mensen op uitnodiging willen toestaan. Ze moeten daarvoor een toelatingseis toevoegen aan de groep.

Het /group commando is ook overhoop gehaald: het commando maakt nu meer gebruik van linkjes. Als je nu /group typt kom je in een menu waar alle groepen staan waar je nu in praat. Je kunt vervolgens op een van die groepen klikken om meer informatie over die groep op te vragen. Je komt dan in het groepmenu terecht. Moderators en eigenaren van de groep zien in dit menu links naar alle acties van de groep, zoals het promoveren van spelers of het toevoegen van een toelatingseis.

Zodra de toelatingseis “op uitnodiging” is toegevoegd kunnen alleen nog spelers de groep in als je een uitnodiging hebben ontvangen. Moderators en eigenaren van de groep kunnen met “/group invite <naam>” iemand uitnodigen.

Nu groepen meer controle kunnen uitoefenen op wie lid wordt, kunnen we gaan toevoegen dat je een hele groep aan je kist, deur of sponsbescherming endsteenbescherming toevoegt. Dit is op het moment nog niet mogelijk.

Ander nieuws

  • /group list is nu overzichtelijker geworden, met één groep per regel.
  • /playerinfo bevat nu een linkje om op te zoeken in welke groepen iemand zit.

Een reactie op “Groepsysteem verbeterd

Geef een reactie