Arena’s kunnen nu entities spawnen

Het arenasysteem heeft weer een update gekregen! Het arenasysteem is het systeem waarmee spelers zelf minigames kunnen ontwerpen op de server. Kortgeleden had UberTeun dit systeem nog gebruikt voor zijn Spleeftoernooi.

Vanaf nu kun je ook entities plaatsen met dit systeem:

De meeste actielijst-schermen hebben een update gekregen, en werken nu met de kist-schermen. Dit zou ze een stuk makkelijker moeten maken in het gebruik. Alle acties hebben nu een icoontje, dus ze moeten snel terug te vinden zijn. (Eerst hadden we een hele berg aan linkjes in de chat.)

De entities verdwijnen zodra ze iemand van buiten de arena aanvallen, of omgekeerd. Ze verdwijnen ook zodra de arena sluit. Ze laten geen XP achter, en hun drops zijn arenaitems. (Deze items verdwijnen dus ook zodra ze buiten de arena belanden.) Zo blijft het een survival-server: buiten de arena verdwijnen alle gecheate spullen als sneeuw voor de zon!

Geef een reactie