inferiousity

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Ban Kill aura #6085
  inferiousity
  Deelnemer

  Goedenavond heren!

  Ik wil je bedanken afluffyteddie voor je reacties, deze worden gewaardeerd! Overigens snap ik zelf ook goed wat Rutger zegt. Ik wil hierbij nog wel graag kwijt, dat ondanks ik wel killaura gebruikt heb, absoluut geen x-ray gebruikt heb, omdat dit de uitdaging uit de game haalt voor mij, in mijn optiek draait minecraft om het maken van progressie, dit element wordt ontnomen door x-ray te gebruiken.

  Ook ben ik het er mee eens dat mijn eerste unban aanvraag niet super compleet was, maar ik vind het prettig om te lezen wat je in je eerste punt aangeeft.

  Ik geloof dat dit in het verdere verloop van het spelen in de server wel goed gaat komen 🙂 Ik wil ieder bedanken voor de reacties en het meedenken. Ik wil het hier dan ook graag bij afsluiten, zoals eerder aangegeven was de samenloop van omstandigheden ongelukkig, maar hier over door blijven praten is ook niet de bedoeling hahaha.

  Nogmaals afluffyteddie bedankt voor je input, maar laten we het hierbij houden 🙂 Rutger en Stualyttle bedankt voor het duidelijk communiceren.

  Nog een fijne avond allen.

  In reactie op: Ban Kill aura #6081
  inferiousity
  Deelnemer

  Dag!

  Dank voor je bericht. Ik ben het ten eerste inderdaad eens, dat mijn eerste unban aanvraag tamelijk kort door de bocht was. Om in te gaan op het gebruik van killaura, dit heb ik inderdaad gebruikt, tijdens het farmen van skeletons, hier wil ik wel graag bij toevoegen, dat ik nooit killaura heb gebruikt als anti-afk systeem. Ik heb het gebruikt, omdat killaura ervoor zorgt dat de skeletons op deze manier het snelst gefarmed kunnen worden.

  Ik heb na deze ban ook besloten, om mijn mods op deze server verder uit te schakelen, omdat ik graag op de server actief blijf.

  De samenloop van omstandigheden, was ongelukkig, maar ik kan me wel vinden in deze ban. Ik ben verder erg blij dat we er op deze manier uit zijn gekomen en ik neem de tip graag mee, om een dergelijke situatie te voorkomen 🙂

  Tot gauw.

  Met vriendelijke groeten,
  Inferiousity

  In reactie op: Ban Kill aura #6079
  inferiousity
  Deelnemer

  Nogmaals goedemiddag,

  Om je te citeren: ‘De unban aanvraag is dus geweigerd, aangezien je niet kan toegeven dat je het gebruikt hebt en deze unban aanvraag ook veel te kort is.’ Ik vind deze reden persoonlijk een beetje zwak. Ik zeg nergens in mijn bericht dat ik geen killaura heb gebruikt, tevens ben ik tot mijn ban constant aanwezig geweest, ik neem aan dat dat te checken is. Een tekorte aanvraag ervaar ik niet als een geldig argument.

  De meldingen in de chat zijn mij ontschoten, omdat ik de chat uitgeschakeld heb, omdat ik de constante meldingen in mijn scherm ervaar als irritant.

  Ik geloof dat we hier best uit kunnen komen als 2 volwassen mensen. Ik heb veel tijd gestoken in een nederzetting opbouwen in de server en zou het niet graag verloren zien gaan. Graag zie in nog een antwoord tegemoet. Ik licht me graag nog verder toe bij verdere vragen.

  Eventueel hoor ik ook graag wat andere moderators van deze situatie vinden.

  Met vriendelijke groeten,
  Inferiousity

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)