Websiteuiterlijk nu wat vrolijker

Zoals je kunt zien heeft het uiterlijk van deze website een update gehad. De website ziet er nu iets Minecraftachtiger uit.

De grootste verandering is de achtergrond: deze is nu van steen. Het lettertype is iets vergroot. Links zijn nu groen geworden. De regelafstand is vergroot.

We hebben nu ook een nieuwe biomekaart: deze landkaart geeft nu een wat meer realistisch beeld van de server. Ook staat er een groter stuk van de server op dan voorheen. De kaart is gemaakt met MineAtlas.

Update 27 februari

De site ziet er weer beter uit op kleine mobieltjes. Daarnaast is de kaartenpagina vernieuwd: door alle extra kaarten werd het wat onoverzichtelijk. Er is ook nog een nieuwe kaart toegevoegd: een enorme 2D-kaart, die een groot stuk van de server laat zien.

3 reacties op “Websiteuiterlijk nu wat vrolijker

  1. Het ziet er echt nice uit! Al moet ik wel toegeven dat ik de website iets minder mobiel vriendelijk vindt, omdat alles een stuk kleiner is en daarom soms zelfs maar een woord per regels staat. Zeker bij het forum is het moeilijker om te zien hoelang het bericht geleden is omdat alles onder elkaar staat.

    Mvg,
    Tinus007.

Geef een reactie