Kaart

3D-kaart spawn

Kaart

Klik op de kaart om hem te vergroten.

3D-kaart oude spawn

Tot 30 augustus 2015 stond het spawnpunt op een andere plek. Op 23 oktober 2015 is een grote kaart gemaakt met daarop zowel het oude als nieuwe spawn. In Minecraft kun je het oude spawn nog bereiken via spoorlijn 1 of via het portaal Oude_Spawn.

Spoorkaart

Spoorkaart

Biomekaart

We hebben ook een zogeheten biomekaart die een veel groter deel van de server laat zien, maar dan ook een stuk oppervlakkiger.

Opmerkingen

De kaarten worden handmatig bijgewerkt. De kaart van het spawn is voor het laatst bijgewerkt op 31 januari 2016. Elke twee weken werk probeer ik deze kaart bij te werken. Als ik dat vergeten ben, of als je graag een extra update wil, laat dan op deze pagina een reactie achter. De kaart geeft niet de hele server weer. Onze server kent geen rand, maar voorbij een bepaald punt verschijnt niks meer op de kaart.

Als er een (stuk) spoorlijn ontbreekt, laat dan even hier een berichtje achter.

184 thoughts on “Kaart

 1. de spoorlijn klopt volgens mij niet helemaal…..

  op de kaart staat namelijk dat de spoorlijn door die grote muur met torentje erin loopt van DarrensMinecraft, maar in het echt loopt de spoorlijn er 300 meter vandaan.

  • Inderdaad. De spoorlijn ligt nogal diep ondergronds waardoor het op deze semi-3d-kaart net lijkt of het onder de muur gaat. (Bij de woestijnhaven klopt het weer wel.) Ik zal het lijntje een beetje verleggen.

 2. halverwege lijn 3 is mijn huis (bij die canyon) . als je dan naar het zuidwesten gaat tot aan de rivier, zie je dat daar een brug over de rivier is. bij het grasveld daarvan links is entropia. vanaf entropia is een spoorlijn naar goblinmountan. die spoorlijn loopt vanaf dat grasveld naar het noordwesten. op een gegeven moment passeer je dan lijn 3. (ligt wel op andere hoogte) dan gaat hij nog even door, en dan gaat hij naar het noorden, noordwesten. dan komt hij bij een hele grote muur. daar is goblinmountan, en daar stopt hij.
  ook heb ik nog een tunnel gemaakt, maar daar ligt nog geen spoor in.

 3. Hee!!
  leuk dat de kaart weer bijgewerkt is!
  ik en mijn broer zijn flink aan het bouwen dus leuk om dat nu ook op de kaart te zien!
  Ik vind het btw echt een toffe server!!

 4. Ik heb het centrum van de kaart veranderd, zodat nu het spawn in het midden staat en zodat er wat meer huizen op staan en wat minder lege natuur. Ook heb ik de spoorlijnen bijgewerkt. Wouters2, ik had geen zin om elke bocht van jouw spoorlijn op de kaart te zetten, dus heb ik maar een paars lijntje getrokken van het beginpunt tot het eindpunt.

  Update: oeps, ik zie net dat ik lijn 3 verkeerd heb gelabeld. Er staat nu dat het lijn 4 is. :(

  Update: kaart is gefixt.

 5. dichtbij mijn kastee (tenminste tussen stop) en loopt naar jungle
  (begin dichtbij spoor dat naar stad loopt (in de woestijn dus)

  ik kom terug op mijn uitleg. de drie huisjes die bij mijn kasteel in de buurt staan. (begin staat aan de overkant van revier bij lijn 3)

  sorry dat ik zoveel reacties plaats maar dat komt omdat ik zie dat ik het fout het gezegt (lijn3 is lijn5)

  sorry maar ik ben slecht in uitleggen waar iets is als het geen naam heeft

  rechtzaal/veilingzaal ligt dichtbij mijn huis(loopt zelfs pad van mijn huis naar de veiling/rechtzaal)

  trouwens ff dat je het weet ik heb alletwee zelf gebouwd

   • wow wat een lange reis zeg sterkte met het vermaken in het vliegtuig,want ik weet hoe het is,want ik ga om de 2 jaar naar mijn oma in zuid-afrika (12 uur vliegen (ik hoef dan niet over te stappen))

    • Nou ja, we moeten twee uur van te voren op het vliegveld in Dubai zijn. In Istanbul moeten we ook nog een tijd wachten. Vervolgens moeten we ook nog van het vliegveld naar huis rijden, wat even kan duren: het vliegveld is meer dan 150km van ons huis af (al met al veel goedkoper dan een rechtstreekse vlucht naar een vliegveld in de buurt, maar het duurt wel veel langer :) )

     • ja, succes he met vermaken.
      p.s.: doe de groeten van mij aan marijn en lennart

 6. hey Rutger,

  de spoorlijn is uitgebreid. hij is nu vanaf het begin (in de woestijn) naar de stenen brug van lijn 4 gegaan. dat betekent dat hij is aangesloten op lijn 4. kan je dat lijntje even trekken?
  tnx!

  • Bijgewerkt. Een vraagje: kunnen jullie in plaats van een dam een brug bouwen? Nu is de rivier afgesloten voor boten. (Ik weet dat de rivier een eindje verderop ook afgesloten is, maar dat ga ik nog eens een keer weghalen bij de volgende onderhoudsbeurt van de wereld.)

 7. Rutger, kan je de kaart nog eens updaten? Mijn dorpje naast de PIMSHOP is nog niet bijgewerkt op de kaart! Die grote berg naast de Quartz Temple heb ik ook in m’n eentje weggehaald en hoort daar niet meer te staan.

  Gr. Creep

 8. kan ik echt niks doen om het te veranderen??? ik doe echt alles om terug te komen en dan zal ik nnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt meer iets fout doen ik heb nu meeer ervaring dus weet wat wel en niet mag dus mag plsss?

  • oh ja, ik zat te overwegen om een spoorlijn naar mijn huis te maken. Hoe kan je dat dan op de kaart zetten want je ziet het niet onder de grond en het laatste stukje naar spawn is geclaimd door andere mensen dus kan ik er mijn spoorlijn er niet naar toe trekken als ik dat zou willen. Hoe kan je dan een spoorlijn trekken van spawn naar mijn huis? :)

 9. Ik heb lijn 10 gemaakt richting mijn strand.
  bij het station pretpark lijn 5 begint de lijn. vanaf daar gaat hij rechtdoor
  tot en met het strand. Het station bij het strand is Strandbak.
  Als er een update komt, kan je de station zien :).
  groetjes, winand585.

 10. Welkom terug heerxtem ken je me nog Bilaal_024 ja ik was ook geband maar ben terug :)
  Ja de server telt vertaan 12 lijnen en dat in een jaar.

  En voor rutger kan u misschien de kaart updaten want er ontbreken heel wat lijnen :p

 11. Hej hallo!

  Rabbywhop hier :)
  Mag de kaart worden bijgewerkt,
  Er zijn ook nieuwe sporen ofwel mag de spoorkaart ook een update verkrijgen :)

  Bij deze alvast hartelijk dank,
  &
  Don’t forget to smile today!

 12. Dit is vooral voor Rutger er miss best veel Stations en op de normale kaart lopen wat lijnen verkeerd want Lijn 14 gaat vanaf Elvendal vertaan naar noord (Maltron en Lijn 13 naar Elvenbos

 13. Nieuw Rivierdal [Lijn 13]

  Arena [Lijn 13]

  Maar ik had nog een vraag omdat het spoorwegen netwerk in een kort tijd snel gegroeid is en het een beetje op een bende lijkt (Qua reizen en etc) dacht ik om net als bij de oude spawn een Ringlijn te maken!

  Groeten Bilaal

Geef een reactie