Zaterdag 22 oktober, 14:00: groot PvP-toernooi

Op zaterdag 22 oktober organiseren we een PvP-toernooi op Wereldbouw. De spelregels zijn als volgt:

  • Om 14:00 wordt de normale wereld vervangen door een nieuwe, lege wereld waar iedereen opnieuw begint. Je wordt op een willekeurige plek in de wereld gezet.
  • Je kunt in deze wereld je tot 17:00 je voorbereiden op het toernooi. Je kunt ook anderen tegenwerken: je kunt ze aanvallen, en griefen is toegestaan. Als je dood gaat gebeurt er hetzelfde als in singleplayer: je verliest je spullen, en komt weer uit op je startpunt.
  • Om 17:00 begint het toernooi. Iedereen die om 17:00 online is wordt ingeschreven. Steeds worden twee spelers geteleporteerd naar een afgesloten arena. Als je in de arena dood gaat of uitlogt, verlies je die ronde. De winnaars van de ronde gaan door naar de volgende ronde. We werken volgens het knock-outsysteem.
  • Uiteindelijk blijft er één speler over. Het toernooi is dan afgelopen, de normale server keert dan weer terug. De winnaar krijgt een speciale tag voor zijn of haar naam op de server.

Moet ik al om 14:00 online zijn?

Nee, je hoeft pas om 17:00 online te zijn als je mee wil doen aan het toernooi. Wil je echt een kans maken om te winnen, dan zou ik al wel ruim van te voren inloggen om zo alvast spullen te verzamelen.

Er zijn dus geen regels?

Er zijn minder regels, maar de chatregels zijn er nog steeds. Praat dus niet in hoofdletters, blijf in de chat beleefd en ga niet schelden. We willen het gezellig houden! Griefen en spelers aanvallen mag wel, anders zou het geen toernooi zijn.

Mag ik met iemand samenwerken?

Ja, maar pas op! Als de ander jou bedriegt, gaan wij daar niks tegen doen.

Ik kan er niet bij zijn!

Dat is jammer! Dit weekend hebben wij gekozen omdat dan heel Nederland herfstvakantie heeft. We gaan vast in de toekomst nog wel zo iets organiseren, hopelijk kun je er dan bij zijn.

 

Als je nog een andere vraag hebt, laat hieronder dan een reactie achter.

5 reacties op “Zaterdag 22 oktober, 14:00: groot PvP-toernooi

Geef een reactie