Mall tijdelijk dicht voor verbouwing

2015-06-13_08.58.51

De servermall is tijdelijk gesloten voor een verbouwing. De hele indeling van de Mall wordt veranderd. De winkels worden straks ingedeeld per categorie: er komt een categorie voor gereedschap, zwaarden en harnassen, een categorie voor eten, drinken en brouwsels, enzovoort. Het voordeel hiervan is dat je als klant niet meer de hele Mall af hoeft te struinen op zoek naar iets.

Wij vragen alle winkeleigenaren om hun winkels leeg te halen. Na de verbouwing krijgen alle huidige winkeleigenaren een nieuwe winkel.

Zelf zullen wij ook winkels leeghalen. Wij bewaren dan alle spullen van een winkeleigenaar ergens in een kist, waar die persoon de spullen dan later kan ophalen.

Wij weten niet voor hoe lang de Mall dicht blijft. Ik schat een paar weken.

9 reacties op “Mall tijdelijk dicht voor verbouwing

  1. Ik beantwoord nu even alle vragen van hierzo:

    Smessie, doordat we een herindeling doen is alles makkelijker te vinden en hoef je niet door de hele mall te lopen om dingen te zoeken. Er is dus een voedselafdeling, industrieafdeling etc. Waar je dus per afdeling dingen kunt vinden. Het is dus makkelijker voor iedereen om dingen te vinden. Het punt hierbij is wel dat we chesten neerzetten en die kunnen mensen dan locken, in die chest moet je dan iets verkopen wat toebehoord in die afdeling. Zo kun je dus verschillende chesten hebben over meer afdelingen.

    ate0910, een winkel kan iedereen krijgen. Je kunt er zelf eentje opzetten bij je home of ergens een gebouwtje maken waar mensen spullen kunnen kopen. Maar in de mall krijg je, zoals je hierboven al kunt lezen, een andere indeling. Wanneer de mall af is, kunnen we nog niet zeggen. We werken met man en macht aan de mall om die zo snel mogelijk af te hebben. Want echte schoonheid kost nou eenmaal tijd. 😉

  2. Sorry voor het ongemak smessie.

    Alle spullen zijn netjes door Rutger aan de kant gezet. Zo kan je de ban rustig uitzitten zonder dat je je spullen kwijtraakt. Dit geldt niet alleen voor jou, maar dit is voor iedereen gedaan die een winkel had in the mall.

    1. Bedankt Qanrex om te antwoorden.
      Dat ik geen unban ging krijgen had ik al verwacht.
      Ik vraag het ook niet meer als je ziet hoeveel onbeantwoorde topics er zijn. Soms hopeloos.
      Toch bedankt dat jij dan wel hebt geantwoord.
      Kun je niet wat meer vertellen hoe de herindeling er uit zal zien want ik ben wel nieuwsgierig
      .

  3. Ik zou het waarderen moest je eens op de reactie’s reageren.
    Ik denk dat er nog mensen zo denken!
    Je bent op de website geweest en dat kan je niet ontkennen want er staan zeker 2 nieuwe topics bij.
    Maar je vind het blijkbaar niet nodig op de vragen van mensen te antwoorden.
    Het gaat niet enkel om die van mij maar ook van anderen.
    Ik hoop dat het niet te erg over komt want dat is niet de bedoeling maar nu lijkt het alsof je niets van de server aantrekt.

    Mvg smessie

  4. Ik ben jammer genoeg tijdelijk verbannen voor een val maken???
    Maar daar gaat het niet om.
    Ik kan mijn winkel dus wel niet leegmaken. Wat gebeurt er met die spullen?

Geef een reactie