HUIS OP BLAZZEN VAN JOA10

Wereldbouw Forums Ban aanvechten HUIS OP BLAZZEN VAN JOA10

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #6011
  mica
  Deelnemer

  hallo iedreen het spijt me wat ik gedaan heb bij joa10 zijn huis oplazxen was eeen beetje dom daarom zou ik graag sorry zeggen en een unbaan willen en dan gaa ik me verbeeteren en geen domme dingen meer doen groetjes Dream_6 aka mica aan zqa

  edit}door steulyttle en 2zqa
  en ik wil voor 5 urr een antwoord danku vriendelijk

  #6013
  Stualyttle
  Deelnemer

  Heye Mica,

  Je banhistory is niet echt zo van de poes… Dat betekend dat je niet altijd een even goede speler was.
  Je hebt redelijk wat waarschuwingen gehad voor spammen en over je gedrag in chat. Hier heb je gelukkig nog geen ban voor gehad maar is wel deels een reden van onze blessing.

  Nu je was op Zondag 6 December geband voor grieven. De eigenaar van die stad liet ons dit weten. Nu jij had daar bouwrechten en wou daar iets proberen. Dat was dan ook de reden van je bank verkorting.

  Op Dinsdag 15 december ben je gewoon ontploft, en nu komt het ergste… Na een warm welkom terug ben je gewoon beginnen spammen en reclame maken dat is al weer één regel die je overtreden. Alsof het nog niet genoeg was had ik ontdekt dat je tnt in je inventory had. Die had ik weggenomen omdat ik niet wou dat je weer ging grieven. Na kort overleg heb ik ze jou toch terug gegeven, je had me beloofd deze gewoon te gebruiken voor te minen of voor een of ander project. Nu ik moest gaan (ik ging me snel gaan wassen.) en er was geen staff online. Ik wist dat dit ging fout aflopen, dus heb ik een oud staflid die toen online was gevraagd om mij direct te contacteren als er iets gebeurde… Ik was nog geen 10 minuten weg en de server was ontploft zowel letterlijk als figuurlijk. De eigenaar (2zqa) was gelukkig iets sneller in bannen en oplossen, aangezien ik mij aan het wassen was kon ik niet zo snel komen.

  Nu, over de ban. De beslissing die je nu zal horen heb ik samen met 2zqa besproken, maar ik heb vanaf nu de ban op mij gepakt aangezien ik meerdere deel van de ban en situatie ken.

  Jij hebt niet alleen een belofte gebroken maar ook gewoon gelogen. Jouw acties waren een actie van wraak en woede. Een speler die na een unban toch gewoon verder doet is niet meer welkom, en dat is de reden dat je nu en waarschijnlijk voor een lange tijd geen unban krijgt.

  Ook leuk dat je eisen hebt, nog eens een reden dat je geen unban krijgt. Hopelijk was dit voor 5u voor u…

  Groeten,
  ~Stualyttle

  #6014
  mica
  Deelnemer

  wholaa kaulom ik heb die tnt niet eens aangestoken dat was feabs master grap\jas laat me er gwoon op pls
  dit is niet eerlijk andere mensen doen daT OOK EN WORDEN NIET VERBAANNEN BIJ ONS HAD JOA DINGEN OPGEBLAZEN EN HIJ GEEN BAN \ RN WEEET JE WAT ER STAAT BINNEN KORT MEEN HEELE GROOTE VERASING TE WACHTEN DUS DOE MAAR OM ALLES WAT JE BOUWT OBSIDIAN HEEEN OF JA DDAS PEG .3
  WERELD WEG

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.