afluffyteddie

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: #6509
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Ik weet idd niet wie je bent

  afluffyteddie
  Deelnemer

  Rutger mag ik het nu proberen? 😛

  “”
  Hoi alphatrex,

  Je vorige unban-aanvraag van twee maanden terug was afgewezen ( https://rutgerkok.nl/minecraft/forums/onderwerp/unban-aanvraag-3-0/), en dat is niet veranderd in deze 2.5 maanden.

  Het is nu echt beter om gewoon Wereldbouw uit dat koppie te zetten. Het duurt vaak jaren voordat we een afgewezen unban-aanvraag alsnog goedkeuren.

  Kijk naar andere leuke nederlands Wereldbouw achtige servers: DutchMinecrafters, DecemCraft, Just Minecraft en SmessieCraft zijn allemaal andere servers die een beetje op Wereldbouw lijken.

  Groeten,
  Rutg… Tim

  In reactie op: Bouwwedstrijd lijn40 #6414
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Ik bouw ook wel wat 🙂

  In reactie op: Unban aanvraag 3.0 #6384
  afluffyteddie
  Deelnemer

  hard maar rechtvaardig

  In reactie op: /visualize #6373
  afluffyteddie
  Deelnemer

  helemaal mee eens, sta compleet achter je, volledig met jouw mening eens, mijn stem heb je, ik sta aan jouw kant, niet aan de andere kant van de sloot, beide op één gedachte, we zitten volledig op één lijn.

  In reactie op: Tekortkomingen in het arena-systeem #6316
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Alvast een reactie van wat ik kan beantwoorden en nog wat functies meer zodat de lijst volledig is. De arena plugin is al een paar keer onder vuur gelegen dus alvast hier de info die ik kan leveren.

  – Het kunnen gebruiken van items in andere blokken (bijvoorbeeld het gebruiken van glowstone in een respawn anchor, maar waarschijnlijk ook het gebruiken van items in ovens en crafting tables)

  Dit was uitgezet omdat mensen dupe mogelijkheden gevonden hadden (bedded en respawn anchor kunnen misschien wel)

  – Meer dan 12 blokken eroderen tegelijk. Ik snap dat dit is om extreme lag te voorkomen wanneer honderden blokken tegelijk weggehaald worden, maar wanneer arena’s groot worden kan dit zorgen voor honderden regels in het arenaprogramma wanneer (zoals in mijn geval) meer dan duizend blokken weggehaald moeten worden.

  Dit kan misschien wel verhoogd worden, maar niet naar 1000 ben ik bang. Puur vanwege lagg wat je al zegt.

  En nog wat dingen die ik graag erin wil zien:

  Teams functies:
  – Een max kunnen zetten op het aantal mensen die 1 team kunnen joinen
  – Meer Doelscrores, Dat je bijvoorbeeld triggers kan doen als een Team nog maar 1 punt moet
  (dit is atm de enigste manier om een IF functie te draaien, misschien kan er gemaakt worden dat er meerdere scoreboards komen waarbij mensen punten aan kunnen geven, Denk aan TDM met score en levens. Waarbij er een event af gaat als die op een bepaalde score komt.
  – Eventen richten naar Teams, dus als X trigger af gaat krijgt Team met IDX Event.

  Trigger functies:
  – Een Event kan toepassen op iedereen die X aantal blokken ervan af staat.
  (ex: Noteblock gaat af, iedere speler die 10 blokken van event af is, krijgt X Event)

  Score functies:, (Meer opties om score aan te passen)
  De huidige score plus te laten werken met negatieve getallen
  Een nieuwe trigger, waarbij je een score kan neerzetten (denk aan score resetten naar 0, als iemand dood gaat)

  Dit zijn nog wat die ik kan opnoemen

  In reactie op: Nieuwe /shop commands #6177
  afluffyteddie
  Deelnemer

  De stats command is het beste voor nieuwe mensen, dus daar punten voor vragen zorg je er wel voor dat de mensen die dat command het meest nodig hebben het niet kunnen gebruiken. En aan de andere kant voor de ervaren spelers wordt het te duur aangezien deze informatie aardig goed te voorspellen is.

  Misschien kan je invoeren dat je dat command een paar keer per week of dag kunt uitvoeren, en misschien hoe hoger je rank hoe vaker je deze kan gebruiken?

  Als voorbeeld (per dag of week)
  Bezoeker: 0x
  Speler: 1x
  Speler+: 1x
  Speler++: 2x
  Vaste gast: 2x
  Veteraan: 3x
  Bouwmeester: 5x

  En als je het command meerdere keren wilt gebruiken kost het punten, misschien de 50p per command als je erover heen gaat. Dit geeft ook weer een betere intensie om je rank te verhogen.

  In reactie op: /home en /place upgraden? #6174
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Moet wel zeggen Rutger, dat het nu heel vaak gebeurd dat je naar iemands home gaat (misschien omdat je een winkel daar verwacht enzo) en dan voor een deur komt te staan die gelocked is. Voor mij is dit niet echt een probleem aangezien die 5punten niet echt heel veel is, maar voor nieuwe spelers kan dit irritant zijn. Een bericht die zegt “Deze home is gelocked, contacteer [naam] om te vragen of je erna toe mag” kan een hoop irritatie voorkomen bij nieuwe spelers. Ook voor de mensen die voledige annoniem willen bouwen is het niet echt mogelijk omdat mensen naar de /home kunnen gaan en dan de coords kunnen zien.

  Misschien kunnen we dit combineren in een nieuwe /home en /place.
  De /home kan je locken naar bepaalde groepen of mensen.

  De /place word hernoemt naar de /shop dus dat mensen die kunnen gebruiken voor hun winkels. Dit maakt het ook duidelijker voor mensen aangezien ze nu kunnen zien welke items mensen verkopen en dan meteen /shop [naam] kunnen doen om erna toe te gaan. Ik zag dat je laatst toegevoegd om te zien wat de dichtsbijzijnde /home is, en die kunnen we dan omzetten naar de dichtsbijzijnde /shop.

  In reactie op: Clannaam #6163
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Idee van de wereldstad is een goed idee!
  En winolose, ik ben het Rutger eens, het voelt als een andere server als de stadsnaam voor de namen komen, meer een clan server terwijl onze focus is op minecraft met punten systeem.

  In reactie op: Clannaam #6148
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Misschien een idee om dat te laten zien op de kaart op deze site?
  Dat je op de kaart kan zien wat het gebied is van new castle en wie er deel aan nemen?
  Misschien als je op een portaal klikt zie je het gebied waarin de portaal bevind, wie erbij horen enzo

  In reactie op: Unban Wianda #6128
  afluffyteddie
  Deelnemer

  JeffTed & Co
  Utrecht

  WereldBouw
  Enschede,

  Utrecht, 15 Februari 2021,

  Geachte meer Heer/Mevrouw wereldbouw,

  Ja.

  Met vriendelijke groet,
  De advocaten van JeffTed & Co.

  In reactie op: Ban Kill aura #6083
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Ik heb maar eens even gekeken wanneer de ban geplaatst is, en deze ban is 2 februarie rond 14:00 geplaatst. De un-ban aanvraag is rond deze zelfde tijd geplaatst en dus stond de speler totaal niet AFK.

  Dan wil ik nog iets op het volgende reageren van de moderator,
  ” De unban aanvraag is dus geweigerd, aangezien je niet kan toegeven dat je het gebruikt hebt en deze unban aanvraag ook veel te kort is.”

  Nou stel je het volgende voor, je wordt onverwachts verbannen voor het AFK staan en is onterecht want je zit gewoon achter je PC. je vind snel het forum en maakt een forum post aan, dan ga je niet een heel verhaal vertellen aangezien je onterecht verbanned bent. Dus zelfs dit argument vind ik niet correct deze ban te behouden.

  In reactie op: Ban Kill aura #6082
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Ik reageer niet vaak maar nu ik dit lees moet ik het toch ergens kwijt;
  Ik vind de ban onterecht en daarop het volgende.

  Ten eerste is de chat soms aardig druk, dus puur de reden dat iemand niet in de chat reageert is onterecht. ook kan iemand de chat uitzetten, en daarom dus volledig aan de regels houden en toch om deze zelfde reden verbannen worden.

  Ten tweede in de ban aanvraag staat “zojuist”, waarbij de speler anduid dat dit zojuist gebeurd is. een indicatie dat deze speler niet afk stond maar puur een mod gebruikte om het aantal muiskliks te verminderen. Aangezien dit argument niet word ondersteund door de moderator die kan laten zien wanneer deze ban plaatst gevonden heeft vind ik dit argument om deze speler te bannen onterecht.

  in conclusie:
  Je kan zeggen dat een van deze regels verbroken is door de speler:

  ” Gebruik geen mods die het spel veel makkelijker maken. Voorbeelden van verboden mods: x-ray mods, flymods, autobuilders, enzovoort. Minimaps en item switchers zijn wel toegestaan.

  Houd je aan het anti-afksysteem. Gebruik dus geen anti-anti-afksysteem, of dat nou een bouwwerk, mod of iets anders is. ”

  Aangezien in de eerste regel duidelijk staat dat minimaps, item switches an dus een mod een taak zoals muis kliks weg haalt mogen in de server, is de kill aura mogelijk op de server. De tweede regel vind ik ook niet verbroken aangezien de post met “zojuist” gepost it, en er geen bewijs is dat de ban uren voor de post geplaatst is.

  Dit had kunnen voorkomen worden door de speler eerst te kicken, een kick is duidelijk en iedereen ziet dit. Als de speler na een uur niet terug gekomen was was het duidelijk dat deze AFK stond. aangezien dit nu niet duidelijk is en er geen bewijs wordt getoont is het onterecht om deze ban te behouden.

  In reactie op: Idee: winkels van inactieve spelers sluiten #5884
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Goed idee rutger!

  In reactie op: Overzetten Nethergebouwen #5741
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Ik denk dat de nether gewn helemaal gereset moet worden, dit omdat de wither farm en alle andere farms toch gaan breken als we de nether resetten.

  Je wither farm werkt nu omdat je in de netherfortress je wither skeletons spawnen, zodra we de nether gaan resetten weet het spel niet meer dat daar een fortress is. De fortress staat er nog wel maar spawned alleen geen wither skellies meer.

  Also, ik zag nu al dat er aardig veel “bugs” in de nether zitten, veel fortresses die eigenlijk geen fortresses zijn, ik denk dat een volledige reset wel fijn zou zijn om dit soort dingen te weg te halen.

  *gebouwen die mensen gemaakt hebben zouden eventueel wel overgezet kunnen worden?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 21)