Mag ik een nieuwe start krijgen ? Voor alles wat ik heb gedaan

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Mag ik een nieuwe start krijgen ? Voor alles wat ik heb gedaan

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #6454
  alphatrex21
  Deelnemer

  Hey waarschijnlijk kennen jullie me al alphatrex_

  Dit is men 3 de poging om een unban te krijgen
  Ik vind de server heel leuk met leuke mensen
  Ik mis deze server heel veel hoeveel pret ik hier op had, maar ik heb te veel slechte dingen gedaan. Daardoor kennen mensen me als een slechte persoon. Ik besef wat ik heb gedaan ik heb er echt te veel spijt van, want elke keer als ik speelde moest ik denken aan de leuke tijden op deze server
  Met zeer goeie ijgenaaren mods , helpers een spelers. Ik wil er heel graag er terug bij horen maar als een nieuwe persoon niet zo als julie me nu kenne ik heb er veel spijt van

  Ik ga toch geen unban krijgen voor wat ik allemaal heb aan gericht

  Met veel spijt alpha 🙁

  #6455
  afluffyteddie
  Deelnemer

  Rutger mag ik het nu proberen? 😛

  “”
  Hoi alphatrex,

  Je vorige unban-aanvraag van twee maanden terug was afgewezen ( https://rutgerkok.nl/minecraft/forums/onderwerp/unban-aanvraag-3-0/), en dat is niet veranderd in deze 2.5 maanden.

  Het is nu echt beter om gewoon Wereldbouw uit dat koppie te zetten. Het duurt vaak jaren voordat we een afgewezen unban-aanvraag alsnog goedkeuren.

  Kijk naar andere leuke nederlands Wereldbouw achtige servers: DutchMinecrafters, DecemCraft, Just Minecraft en SmessieCraft zijn allemaal andere servers die een beetje op Wereldbouw lijken.

  Groeten,
  Rutg… Tim

  #6456
  MrLarss
  Deelnemer

  Nee Tim jij mag het niet proberen 🙂

  Goedenavond alphatrex of hoe je nu ook heet. Ik denk niet dat we jou ooit nog terug gaan zien op de server dus vragen om een unban heeft geen zin meer.

  Spelers met het gedrag wat jij vertoond hebt kunnen nooit echt opnieuw beginnen aangezien bijna iedereen jouw naam weet. Zelfs een paar nieuwe spelers die er destijds niet waren kennen jouw naam en dat is niet goed.

  Ik denk dat je beter naar een nieuwe survival server kan gaan zoeken en als je dat niet vind zou je het bij minigames servers moeten proberen. Als dat ook niet lukt zou ik een andere game zoeken om te proberen

  Mvg Mrlarss

  #6457
  alphatrex21
  Deelnemer

  Dan zal ik verder op men grlizly proberen een Telly maar spijtig Rutgers

  #6458
  alphatrex21
  Deelnemer

  Ik ga wel niet opgeven 😉

  #6459
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Hoi alphatrex,

  Stop alsjeblieft met het steeds proberen. Mensen gaat niet opeens “ja” zeggen als je iets heel vaak vraagt. Ik heb hier geen zin in. Je kunt niet steeds elke paar maanden forumposts maken voor een unban, dat heeft totaal geen zin en het irriteert ons alleen maar.

  Ik heb daarom besloten je forumaccount te verbannen. Er zijn gelukkig genoeg andere Minecraftservers, dus ik raad aan dat je daarheen gaat en Wereldbouw uit je hoofd zet.

  Groeten,
  Rutger

  ——


  @aFluffyTeddie
  en @MrLarss: ik snap dat jullie ook geïrriteerd raken van iemand die steeds maar hetzelfde vraagt, maar ga alsjeblieft niet namens het serverteam spreken. Nu vatte alphatrex dit op als een officiële reactie.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.