Mallverbouwing is klaar!

Na wekenlang zonder een Mall te zitten, is vanaf vandaag de Mall weer geopend! Iedereen mag vanaf vandaag een Helper, Moderator of Eigenaar aanspreken voor als je een winkel wilt hebben in de Mall. Je mag zelf kiezen of je dichtbij of iets verder weg een winkel wilt.

Updates in de Mall
Voorheen had de Mall 52 winkels, nu is dat verminderd naar 49.  Niet alleen het aantal winkels is veranderd, de hele Mall heeft een upgrade gekregen! Zo zijn de winkels 7×7 geworden en ongeveer 4 hoog. Ook hoef je niet meer trap op, trap af om naar winkels te gaan van andere spelers. Alleen geldt dit niet voor de serverwinkel. De Serverwinkel is op de bovenverdieping van de Mall. Deze kun je betreden met de trap die binnen staat.

Tegelijkertijd zit er op de bovenverdieping een enchanting room. Deze was bij de verbouwing weggegaan maar is nu weer helemaal terug! Ook is er een portal om naar de nether te gaan en een andere portal om te komen bij de Mall. Die portal heet ook Mall.

malll
De nieuwe Mall!

Regels in de Mall
In de Mall hebben we ook regels zodat we niet alles hoeven te herstellen als een speler inactief is en niks meer verkoopt. Je zult je aan deze regels moeten houden!

  • Je mag geen vloer, muur of plafond aanpassen.
  • Je mag het glas voor je winkel niet aanpassen.
  • Plaats niet te veel item frames in je winkel, dit kan lagg veroorzaken.
  • Houd je winkel netjes, mensen zullen hier spullen kopen en zullen dit eerder doen als je winkel er netjes uitziet.
  • Sloop niks van een ander, dit valt onder griefen!

Het Station
Het Station zit vlak onder  de Mall en zal voorlopig nog even gesloten blijven. Je kunt wel de spoorbanen gebruiken, alleen we gaan nu werken aan het design van het station. Zodra deze klaar is zal er ook een bericht verschijnen! Zou jij willen meehelpen aan het nieuwe station? Meld het bij Rutger of Qanrex.

 

Ten slotte wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan de Mall! Iedereen die mee gebouwd heeft, die mee ontworpen heeft, die mee gesloopt heeft, die mee gedenkt heeft, die spullen heeft geleverd, noem maar op. Jullie hebben ons heel geholpen en dan zie je toch weer dat de server niet zonder jullie spelers zou kunnen bestaan!

 

2 reacties op “Mallverbouwing is klaar!

Geef een reactie