Mallverbouwing gestart

De grote verbouwing van de Mall is gestart. Je kunt gewoon over het bouwterrein lopen, dus neem gerust een kijkje. De Mall blijft gewoon open tijdens de verbouwing.

De indeling van de Mall wordt anders. Voortaan hebben een aantal winkels een ingang aan de straatkant, zodat het duidelijker is dat er een Mall is. De meeste winkels zullen echter gewoon binnen blijven.

De Mall wordt verbouwd zodat het overzichtelijker wordt. Het idee is dat je straks gemakkelijk een rondje langs alle winkels kunt maken. Er blijft nog maar één grote hal over, in plaats van de vier die we nu hebben.

Ik weet nog niet hoe lang het gaat duren. Heel veel haast is er niet, want nogmaals, de Mall blijft tijdens de verbouwing gewoon open.

7 reacties op “Mallverbouwing gestart

Geef een reactie