Groot gevecht op Wereldbouw

Op Wereldbouw horen we vaak de klacht dat nieuwe spelers geen kans krijgen. Veteranen hebben al gigantisch veel punten, hoe moet iemand dat ooit inhalen? Ook is het soms oneerlijk dat mensen van Wereldbouw worden verbannen, alleen omdat ze iets van een ander hebben gestolen of gesloopt.

We hebben hopelijk een oplossing hiervoor gevonden. Volgende week zondag gaat de huidige wereld dicht. We stappen dan over naar een compleet nieuwe wereld; iedereen begint hier opnieuw. Het is niet mogelijk om spullen, punten, gebouwen of wat dan ook mee te nemen. Zelfs alle ranks worden verwijderd. We gaan dan spelen zoals in vanilla, dus zonder /home, [Private]-bordjes, Endsteenbeschermingen, enzovoort. Ook wordt stelen en griefen toegestaan.

Het doel is om zo snel mogelijk in The End te komen. Degene die het als eerste lukt krijgt een maand lang de tekst [Eindbaas] voor zijn of haar naam.

Update van 2 april: de dag na zondag zal de huidige wereld met alles erop en eraan weer hersteld worden. De rest van bovenstaand bericht is wel waar!

19 reacties op “Groot gevecht op Wereldbouw

  1. Ik vind dit erg jammer. Veel mensen hebben veel tijd en moeite gestoken in deze server. Ik snap niet waarom jullie er nu een faction server van maken. Als dit echt gaat gebeuren stop ik.

  2. O jee!!! Waarom dit?????? Ik heb net een huisje in de end en heb net een end city geloot en heb allemaal coole stuf waaronder een elytra en dat gaat me nooit lukken zonder /home want als ik in de void viel dan deed ik /home en dan lagen me spullen daar maar als dat niet kan dan ben ik dus al mijn stuf kwijt ook kan ik dan nooit aan genoeg ender pearls komen enzo neeeeeeeeeeee waarom??????? En als het dan wel lukt en ik zet het in een kist dan kan het dus gestolen worden ik zoek wel een nieuwe server ofzo… het was leuk…. Misschien tot ziens….

        1. Dat van mij wel maar als het geen prank is dan doe ik het echt

          en waarom is mijn topic “Leuke survival server” gesloten? Iemand had wel een IP gezecht, maar k weet niet wat dat IP is…

          1. volgens mij is het geen prank, als je op zoek bent naar een nieuwe survival server waar wel blocklocker blijft kan je me een berichtje sturen op skype: mijn naam is: YoramGaming

          2. Ik vind het dan wel heel toevallig dat ze dat JUIST op 1 april zetten poe poe wat een toeval

Geef een reactie