Binnenkort nieuwe internetprovider

Ken je ook het verschijnsel dat blokken/dieren/monsters even blijven hangen? Door velen wordt dit lag genoemd. Eigenlijk mag je het geen lag noemen, de server zelf zou tot 16 spelers gemakkelijk aan moeten kunnen. Het probleem ligt bij de internetverbinding: die is niet snel genoeg.

Daar gaan twee dingen aan veranderen:

  1. We krijgen een snellere internetverbinding. Nu hebben we tv van Ziggo en telefoon+internet van Online, dat wordt binnenkort allemaal van Ziggo. Omdat we dan een all-in-one-pakket hebben krijgen we korting. Die korting gaat gebruikt worden voor een snellere internetverbinding. Ons IP zal waarschijnlijk wel veranderen, houd de site dus in de gaten!
  2. Op 1 augustus komt 1.3 uit. Deze update zal multiplayer en singleplayer samenvoegen: singleplayer is nu spelen op een lokale server. Op deze manier verplichten de Minecraft-makers zichzelf ertoe om (bijna) alle bugs in multiplayer op te lossen. Daarnaast zijn ze ook bezig geweest om de server minder bandbreedte te laten gebruiken. Multiplayer zal veel beter werken. Lees meer over de update hier (Jebs informatie), hier (Minecraft wiki, klik hier voor permalink) en hier (gemaakt door Redstonehelper).

Geef een reactie