Binnenkort een nieuwe wereld!

Beste allemaal,

Binnenkort krijgen we een nieuwe wereld. De nieuwe wereld wordt gemaakt met Terrain Control, zodat ook na updates er geen kliffen zullen ontstaan. Ook kent de wereldgenerator een aantal verbeteringen ten opzichte van de normale generator.

Geen zorgen, je kunt al je oude gebouwen en spullen houden!

Klik op Lees meer om wat meer over de update te lezen.

Het terrein

Sinds de Beta 1.8 update is de terreingenerator wat saaier geworden. De belangrijkste reden daarvoor is dat alle bergen zijn verplaatst naar één biome, waar dan ook helemaal niks anders is dan alleen bergen. De nieuwe generator lijkt wat dat betreft meer op Beta 1.7.3, bergen kunnen in elk biome voorkomen,  maar er zijn ook nog steeds genoeg vlakke gebieden.

Ook zul je minder warps mogen maken. De 15 warps die de veteranen nu hebben, zullen verminderd worden tot drie. Daardoor zullen de gebouwen wat dichter bij elkaar worden gebouwd, wat de server wat minder leeg maakt.

Zeer binnenkort zullen wij een video online zetten van de nieuwe generator met een download.

Zodra de nieuwe server online gaat zul je op de forums ons kunnen vertellen welke huizen je waar in de nieuwe wereld neergezet wil hebben.

4 reacties op “Binnenkort een nieuwe wereld!

    1. Start de Minecraft-launcher. Voordat je inlogt, klik op Options en klik op het linkje naast Game location on disk. Klik op het saves-mapje. Klik met rechts op je save, en klik op Kopiëren naar>Gecomprimeerde (gezipte) map. Upload het daarna op een site als dropbox.com of skydrive.com. Plaats het bestand in het public-mapje en klik met rechts Copy public link (of iets dergelijks). Die link kun je vervolgens delen met anderen.

Geef een reactie