Qanrex

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 214)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Settlements chunks #6162
  Qanrex
  Deelnemer

  Beste Rutger,

  Daar kunnen mensen nu ook voor kiezen om dit te doen. Alleen het gaat mij erom dat dit makkelijker kan. Dus dan kan je nog steeds tegengehouden worden door de bescherming.

  Ik zou dit graag willen omdat ik samen met heerxtem een base ben aan het bouwen die zich boven én onder de grond bevindt. Ik zou het zelf namelijk niet zo prettig vinden als ik ineens mensen in mijn base krijg omdat praktisch heel moeilijk is om alle chunks onder y=50 te beschermen.

  Zelf zou ik het voor me zien dat je zelf kunt kiezen uit twee opties op je settlement te expanden. Eentje voor de halve chunk (zoals we het nu al hebben) en eentje voor een hele chunk (dus van y=0 tot y=256). De huidige blijft dan 5 munten kosten terwijl de ander 10 munten kost.

  Graag zie ik je reactie tegemoet.

  Gegroet,
  Qanrex

  In reactie op: Settlements chunks #6147
  Qanrex
  Deelnemer

  Ja, dat klopt.

  Daarom vroeg ik mij af of het mogelijk zou zijn om vanuit een random y-positie beide beschermingen in één keer te bemachtigen. Met een extra command binnen settlements.

  In reactie op: Idee: winkels van inactieve spelers sluiten #5891
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Zo vaak geef ik niet meer mijn mening over onderwerpen, maar dit is er een waar ik mij wel even over wil uitspreken.

  Ik vind het idee dat Rutger voorstelt een meer dan prima idee. De shops “sluiten” voor spelers die meer dan 30 dagen inactief zijn. Zelf snap ik dan ook niet het commentaar hierop dat spelers “geen voedsel kunnen kopen” of “niet bij zeldzame items kunnen komen”. Dit is juist de bedoeling van het spel. Alles wat je niet hebt moet je zelf zoeken of maken.

  Ik ben dan ook een voorstander van na 30 dagen inactief zijn je shop “sluiten” en uit /shop halen en wanneer je weer inlogt dat de shops weer open gaan. Hierdoor blijft de server levendiger en motiveert het spelers om online te blijven.

  Toch blijf je kritiek houden van: ‘En wat nou als spelers gewoon 1x in de maand online komen? Is het nut dan niet weg?’ Misschien wel, maar misschien is het wat om er een tijdsminimum aan te hangen dat een speler minimaal 15 minuten in de 30 dagen online moet zijn voor zijn shop, of dat een speler een knop moet activeren. Maar helaas kun je hier verder niks aan doen. Uiteindelijk zijn we ook maar mensen van vlees en bloed.

  Hopelijk heb ik jullie genoeg geïnformeerd over mijn kijk naar dit onderwerp.

  Gegroet,
  Qanrex

  Qanrex
  Deelnemer

  Beste,

  Ik zou graag mijn mening ook in dit topic willen delen.

  Al sinds het begin dat ik hier speel krijg je per 10 minuten 5 punten. Ongeacht wat iedereen doet. Alleen dit blijft altijd maar door gaan. Wat je dus kan doen om het puntensysteem een boost te geven en juist de shops te bevorderen is misschien om het automatisch geven van punten weg te halen voor iedereen behalve spelers t/m rank [Speler++].

  Hierdoor moet je wel gaan handelen wil men geld verdienen. Want je inkomen is anders 0. Dit zorgt ervoor dat de shops weer een opleving maken, dat rijkere niet verder rijk worden zonder maar iets te doen en dat nieuwe spelers in het begin toch nog kunnen winkelen. De nieuwe spelers krijgen namelijk tot rank [Speler++] nog geld en dit zal verdwijnen nadat ze upgraden. Op een gegeven moment zijn deze spelers namelijk gewend aan onze server en zullen zij ook shops gaan maken voor inkomen.

  In reactie op: Een nieuwe economie #5264
  Qanrex
  Deelnemer

  Beste,

  Misschien gaat het niet om de te hoge of lage prijzen, maar om de plek ervan. Nu hebben we een Mall waar spullen worden verkocht, maar in mindere mate omdat de helft leeg staat.

  Misschien moeten we juist de Mall verbeteren zodat er meer winkels komen en dat het aantrekkelijker wordt om te komen kopen.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: Een nieuwe economie #5255
  Qanrex
  Deelnemer

  Beste,

  Het huidige systeem is een Jip-en-Janneke-systeem; het is zeer eenvoudig en je hoeft er niks voor te doen dan alleen maar online te zijn. Deze punten hebben alleen waarde voor te kunnen teleporteren en te handelen tussen spelers.

  Ik zou een voorstander zijn van dat de automatische punten per 10 minuten worden afgeschaft. Ik zou hiervan minimaal een halfuur van maken óf een puntenaantal per dag online komen en hoe meer dagen volgen, hoe hoger de punten, wel met een maximaal aantal punten.

  Ook lijkt het mij leuk als de arena’s wat opleveren. Bijvoorbeeld als je aan een giantgevecht deelneemt dat ieder 25 punten krijgt als de giant is gedood. Misschien is het een idee om een lobby te maken met server-arena’s met verschillende themagebieden waarmee punten zijn te verdienen.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: Aanvraag: Unban #5246
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo Jarno,

  Ik was volgens mij degene die je toen destijds had verbannen, van mij zou je terug mogen. Alleen ik ben geen moderator/helper meer. Dus hopen dat iemand anders je doen unbannen.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: geband voor afk-mods #5154
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Je blijft verbannen, maar ik zal je ban verkorten naar twee weken. Omdat je als nieuwe speler direct mods gebruikt om ons systeem te vermijden. Ik kan je dus niet volledig vertrouwen.

  Bovendien is je naam ongepast voor deze server. Ik wil dat je probeert je naam aan te passen, indien je dit niet doet laat ik je nog steeds niet toe op de server.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: Ban #5143
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik zal je even unbannen, want dit wist ik niet. Ik zag dat er gegriefd was uit de chest.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: unban aanvraag spijt van mijn acties #5114
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo titanicalBlocker,

  Omdat het je eerste ban is, wordt je unband.
  Welkom terug op de server!

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: Een bannetje #5107
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik zag dat je bent verbannen voor X-ray en van allerlei andere hacks. Dit is een reden om jou niet meer op de server te hoeven omdat je toch laks aan de regels hebt. Alleen ik heb jou niet geband, dus ik ga er ook niet over. Alleen hou er rekening mee dat je zeer waarschijnlijk niet op korte termijn terug komt op de server.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: Aanvraag unban #5096
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo PartyJo,

  We hebben besloten om je nog een nieuwe kans te geven in het nieuwe jaar.
  Gebruik deze kans goed!

  Welkom terug op de server!

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: griefen op spoorbaan #5080
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo TheZZBoy,

  Ik had je al een tijdje geleden unbanned, maar ik was het helemaal vergeten mede te delen hier.
  Welkom terug op de server!

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: griefen op spoorbaan #5077
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo MasterOlpie,

  Van mij mag je weer terug op de voorwaarde dat je niet meer zomaar grieft.
  Welkom terug!

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  In reactie op: griefen op spoorbaan #5061
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,
  Als je even je minecraftnaam zou kunnen geven. Dan kan ik dit even nakijken. Want de naam ‘TheZZBoy’ kent de server namelijk niet.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 214)