Warpportalen nu vanaf de rank Vaste Gast

Eerst moet je veteraan zijn om warpportalen te maken. Maar sinds het teleporteersysteem veranderd was, vond ik dat toch wat te hoog. Daarom kunnen vaste gasten nu ook warpportalen bouwen, en daarmee naar alle andere warpportalen teleporteren, plus de plaatportalen.

Om de rank Veteraan wel iets nieuws te geven, kun je vanaf nu alleen vanaf Veteraan nog Wereldsteden oprichten. Een Wereldstad is nu nog niet zo heel nuttig: het enige is dat je stad op de live-kaart komt te staan. Maar ik wil het weer mogelijk maken om de live-kaart uit te breiden (voor degene die buiten de live-kaart hebben gebouwd) en om in iets van een lijst te komen staan, zodat je stad gemakkelijk op te zoeken is.

De reden voor het verlagen van de rank voor warpportalen is, is dat de speler Stefelonius gisteren vast kwam te zitten. Om de plaatportalen echt te gebruiken, en goed te kunnen reizen op de server, moet je zelf een warpportaal hebben. Vandaar dat de minimumrang verlaagd is…

Geef een reactie