(1 april) We hebben een nieuw spawn!

Voorjaar 2021 verhuisden we naar een nieuw spawn, in december 2021 naar weer een nieuw spawn en in januari naar nog een nieuw spawn. Je zult begrijpen: het wordt inmiddels weer tijd voor nóg een nieuw spawn!

We hebben dit keer erg ons best gedaan. Je kunt daarom op ons spawn stemmen, en besluiten of we één tot vijf sterren krijgen. Als je stemt krijg je een uniek blokje, dat je alleen vandaag kunt krijgen. Kom dus snel stemmen! Je kunt stemmen met /vote als je in het nieuw spawn staat (te bereiken met /spawn).

Kom dus snel kijken!

Update 2 april:

Dit was het spawn:

Als je /vote deed, kon je kiezen uit één tot vijf sterren. Maar als je op één tot vier klikte, kreeg je een foutmelding. Als je op vijf klikte zonder dat je eerst ergens anders op had geklikt, dan werd er gevraagd of je niet zes sterren wilde geven. Zodra je de vijf of zes sterren had gegeven, werd je naar een kleine ruimte teleporteerd, waar je een blokje met daarop het cijfer 5 kon hakken.

Zodra je dat blokje gehakt had, werd je weer geteleporteerd. Je kwam dan in deze kamer terecht:

Hier kon je niet één, maar twee blokjes ophalen. Het tweede blokje was een hoofdje uit Among Us. Dat zit zo: deze kamer is geïnspireerd op de wachtruimte van Among Us. Als je de miniblokjes van Sinterklaas met S, de kerstslinger van kerst en de 5 van het nieuw spawn naast elkaar zet, dan staat er SUS. En SUS is een kreet uit dat spel, als iemand zich verdacht (“suspect”) gedraagt.

Een reactie op “(1 april) We hebben een nieuw spawn!

Geef een reactie