Het nieuwe spawn is open!

Goed nieuws! Het nieuwe spawn is vanaf nu in gebruik. Als je /spawn typt kom je er vanaf nu uit.

Het is een heel mooi dorp geworden. Bedankt allemaal! In het stadshuis op de eerste verdieping hangt een namenlijst.

Eerst krijgen M_vd_B, UberTeun en __nevoB__ de kans om een pand te kiezen: zij waren de winnaars van de bouwwedstrijd van het kerstdorp. Daarna krijgen alle anderen een kans. Laat hier een reactie achter als je interesse hebt! Reageren kan tot en met vrijdag (14 januari), de winkels worden dan uitgegeven vanaf zaterdag. Als er veel interesse is dan gaan we loten op welke volgorde mensen een winkel mogen kiezen. Zo niet, dan kan iedereen zaterdag gewoon direct een winkel kiezen.

Binnenkort ga ik de eerste spoorlijnen op de kaart zetten. De kaart zelf is nu nog hard bezig met renderen, hopelijk zijn er geen crashes meer door corrupte chunks uit 1.17.

Ander nieuws

  • Je kunt nu weer kippen met dispensers spawnen. Anders dan vroeger kunnen kippen nu gewoon dood door lava, verstikking, etc., dus ze laten spawnen uit dispensers is nu veilig.
  • Het kerstdorp is nog bereikbaar per trein. Pak lijn 40, stap over bij station Lavaravijn.

7 reacties op “Het nieuwe spawn is open!

  1. Heyo, ik wilde nog even wat toelichten over de winkels. Ik heb 9 winkelpanden al gebouwd exclusief inrichting toentertijd. Daarnaast zijn er ook (tot nu toe) nog 11 lege plots (aangegeven met gele klei). Je kunt dus kiezen of je zelf ook het gebouw zelf wilt bouwen of niet. Het zou fijn als de lege panden enigszins bewaard worden voor de mindere bouwgoden onder ons. Als je zelf een shop bouwt, houd dan natuurlijk rekening met het thema, en het zou wel zo eerlijk zijn als je ze ongeveer even groot maakt als de bestaande panden. Ik denk dat er genoeg voorbeelden voor structuren en blokpaletten te zien zijn, dus dat zou niet heel moeilijk moeten zijn. Ik heb ook nog een paar marktkraampjes op het plein staan. Als je maar 1 item wilt verkopen kan je die gebruiken, maar we kijken anders wel op het einde wat er daarmee gebeurt als niemand er gebruik van wilt maken.

    Ik hoop dat het zo duidelijk is voor iedereen en veel succes met bouwen/inrichten!

Geef een reactie