Belangrijk nieuws over de kip en het ei

Zondag zullen alle automatische kippenboerderijen stoppen met werken. Anno 2013 kunnen wij niet langer deze dierenmishandeling tolereren. Dierenmishandeling moet iets van het verleden worden.

Legbatterijen zijn sinds 2012 bij wet verboden. Op onze server waren er echter nog een aantal mensen die deze dieren bleven mishandelen. Wij hebben nu maatregelen hiertegen genomen.

Vanaf zondag zullen eieren gegooid door dispensers niet langer een kip kunnen spawnen. Vanaf nu zullen eieren liefdevol door spelers in een hok moeten worden geplaatst.

Behalve dat wij hiermee dierenleed tegengaan, gaan wij hiermee ook lag op de server tegen. Grote kippenboerderijen zorgen voor ernstige vervuiling van de omgeving, waardoor spelers in de buurt zich niet tot zeer moeilijk kunnen voortbewegen.

Wij hopen dat u allen begrip heeft voor dit besluit.

19 reacties op “Belangrijk nieuws over de kip en het ei

 1. Ik weet ook dat dit de verkeerde plek is voor wat iemand weleens doet, maar Green_Joke33 die killt iedereen met vuur en lava, hij plaatst het onder de speler.
  Ik meld dit even om de mensen te helpen.
  Stijnvanliempt had zelfs 8 dia bij zich.
  ZanderLoekie die was 1 stack wood kwijt d8 ik.
  Vraag het hun maar, want ze willen hun spullen terug.
  Green_Joke33 scheld verder ook met “Je moeder”.
  Creep

 2. Sorry hoor, nmaar ik speel vandaag op het account van ravel123456789_ en dan gaat heerxtem zeuren om punten en wretcherboy die trollt iedereen met ghasts en monsters en cave spiders, al zijn stuff is nu weg!!!
  Creep en Ravel

 3. Heerxtem zeurt de heletijd dat hij ban zal krijgen omdat ik dit op het forum zette, ik zeg de heletijd dat ie op moet houden omdat ik met m’n vriend Ravel123456789_ wil spelen (RL vriend) en dan irriteert hij mij de heletijd!!!
  Hij is echt vervelend!
  Creep

 4. Dit gaat niet over de kip en het ei, maar mag ik een Bedrock Bescherming voor mijn kasteel, want dan kunnen de meeste sponzen wel weg en maak please een verbod dat niemand langs de muur met torens me kasteel in mag zolang er open dak is!!!
  Doe er plzz iets aan!
  Creep

   1. Heerxtem zit de heletijd te zeuren dat ie me vriend is terwijl ik hem helemaal niet mag en dan zegt kan ie nog niet eens vragen of hij naarbinnen mag!
    Dat is écht vervelend!
    Creep

 5. Misschien is dit ook de reden waarom ik niet meer kon joinen.
  Kom ff naar mijn kasteel, plaats een sign met je permissions als er teveel dieren zijn, want ik wil het graag voor jullie fixen.
  Groetjes Creep

Geef een reactie