Bordjesportalen nu van warped hyphae

Bordjesportalen zijn portalen met een [Portal]-bordje erop. Tot nu toe waren ze gewoon van obsidian, waardoor ze wel erg veel leken op de Netherportalen. Daarom zijn ze vanaf nu gemaakt van warped hyphae (spookachtige schimmeldraden).

Alle bestaande portalen zullen automatisch omgezet worden zodra iemand ze gebruikt. Voor alle nieuwe portalen moet je vanaf nu warped hyphae gebruiken om ze op te bouwen. Verder verandert er niks. Het aansteken van het portaal gaat ook nog gewoon met vuur.

Ik zit nog te denken of de portalen misschien wat goedkoper moeten worden, en of er een beter systeem moet komen om portalen te adverteren. Op die manier zou je wat meer bezoekers in je stad kunnen krijgen. Ideeën zijn welkom. 🙂

Voobeeld van een portaal.

Geef een reactie