Geen nieuwe Endsteenbeschermingen meer, lijst van Nederzettingen

Vandaag is de allerlaatste dag dat je nog Endsteenbeschermingen kunt plaatsen. Vanaf morgen zijn Nederzettingen de enige manier om je gebouwen te beschermen. Je kon al een hele tijd geen nieuwe Endsteenbeschermingen meer kopen, maar stenen die je nog had kon je nog plaatsen.

Al geplaatste Endsteenbeschermingen (en Enorme Beschermingen en Kleine Beschermingen) blijven nog wel gewoon werken. Uiteindelijk gaan ze denk ik omgezet worden naar Nederzettingen, maar dit is lastig omdat Nederzettingen per chunk werken, en Endsteenbeschermingen overal geplaatst konden worden. Hoe dan ook: ik zal er voor zorgen dat oude gebouwen beschermd blijven tegen griefers.

Verder is er nu in het scherm van het commando /playerinfo een nieuw knopje verschenen, genaamd [Nederzettingen]. Als je hierop klikt verschijnt er een lijst van alle nederzettingen waar die persoon een inwoner is. Nederzettingen zonder naam staan wel in de lijst vermeld, maar je kunt niet zien wie er nog meer in die nederzetting woont, of waar die nederzetting is.

Geef een reactie