schrapie

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Een nieuwe economie #5260

  Omdat er geen alinia’s In mijn bericht stonden is het een beetje onduidelijk hier nogmaals het bericht maar dit keer met alinia’s:

  het probleem ligt hem niet heel erg aan waarde van de punten maar aan de waarde van de spullen. Want de server kan je haast oneindig noemen en dus zullen er steeds meer spullen bij komen waardoor de prijzen van spullen steeds verder omlaag gaan.

  Een gevolg van dat punten meer waard word, is dat de prijzen steeds lager zullen worden en dan krijg je het probleem dat, bijvoorbeeld diamant weer 1 punt waard is. Want als mensen minder kunnen kopen omdat het geld meer waard word, zal je op lange termijn een prijsdaling krijgen.

  Naar mijn mening kunnen we beter minimum en maximum prijzen gaan instellen, zodat mensen langer moeten sparen voor het product dat ze willen hebben zoals: diamant minimaal 10punten te laten worden. Daardoor moeten mensen automatisch langer spelen en meer onderhandelen om aan die ene diamant te komen en zal dus het geld weer meer waarde hebben.

  Groetjes,
  Schrapie

  In reactie op: Unban schrapie #5016

  Heel erg bedankt.

  In reactie op: Gegriefd bij schrapie #4737

  Weet ik maar ik woon op 75000 van de spawn dus de kans dat iemand bij mijn huis komt is haast 5% maar door een ongeluk accepteerde iemand hem.

  In reactie op: griefing bij huis van mij en schrapie #4716

  Beste mods van de server
  Ik zie nu pas wat er is gebeurd.
  ik dacht mischien is het handig om de locaties van griefing en slopen zo precies mogelijk te melden zodat jullie niet hoeven te zoeken.

  Als je bij mijn /home bent moet je een deur door dan kom je in een open ruimte, aan het einde van die ruimte heb je links een gang en rechts een trap aan het begin van de gang stond een villager in een hokje. Die villager hebben ze gedood, dan moet je naar links en niet naar rechts, want daar was alles nog heel. Als je dus links bent gegaan in die gang zie je een kisten kamer helemaal achterin zie je een kist met een cactus daarboven. In de onderste van de drie kisten is cactus gestolen.

  Als je naar boven gaat met de trap sta je buiten, dan zie je meteen de riet Farm die gesloopt is. Aan het uiteinde van de riet Farm zat een kist die is gegriefd. Als je door loopt achter de meloen Farm, zie je een kist die half gegriefd is. Dan als je terug loopt zie je een weath Farm. Achterop de weathfarm had je dispensers staan die zijn ook weg gehaald.

  Ik hoop dat het zo spoedig mogelijk wordt opgelost.
  met vriendelijke groet schrapie

  In reactie op: jonasmaes01 en TW_GamesYT #4638

  Gast het is je neef doe niet zo kinderachtig het is maar een spelletje. Bel hem desnoods even op en maak het goed.
  Gr schrapie

  In reactie op: Villagers in mine #4604

  Ik heb het al opgelost met Qanrex

  In reactie op: Villagers in mine #4603

  Owja als je er bent moet je de blokken boven de villagers slopen want dan kom je bij die iron Farm

  In reactie op: Spoorbeveiliging doet het niet #4600

  Ze zijn niet altijd te vertrouwen een spoor vlak bij mijn oude huis was helemaal weg en toen heb ik dat spoor met mcvoltage gaming weer gemaakt.

  In reactie op: Kan je me unbannen #4595

  OW Lm las het laatste bericht pas nu. Maar ik geef jullie volkomen gelijk om hem nu permanent te verbannen.
  Mijn excuses
  Met vriendelijke groet,
  schrapie

  In reactie op: Kan je me unbannen #4594

  Als ik eerlijk mag zijn is een ban van 24 uur voor dit soort gedrag een te lage straf. Want dit is met opzet gezecht. Zelf was ik hier getuigen van vandaag en wat hij allemaal zei was onacceptaben en om hier vervolgens ook nog iedereen uit te dagen vind ik helemaal gek.
  Hopelijk wordt dit nog gelezen voordat de 24 uur om is.
  Met vriendelijk groet,
  schrapie

  In reactie op: Shopchant is geopend! #4588

  Ik ga meteen kijken

  In reactie op: Kan ik Geunband worden? #4558

  Gefeliciteerd McVoltageGaming

  In reactie op: Kan ik Geunband worden? #4555

  Als fruitsapje en fastpr1dator geunband zijn vind ik ook dat je hem moet unbannen

  In reactie op: aanvraag unban. #4535

  Hallo ik wil hierbij even zeggen dat ik het best overdreven vind dat je iemand banned voor her feit dat hij twee glas heeft gebroken vooral omdat je glas niet meer terug kan zetten als het breekt maar dat is mijn mening en verder ken ik fruitsapje niet goed dus mij boeit het voor de rest ook niet heel veel. wat hij de tweede keer deed kan natuurlijk niet maar dan om als reden te gebruiken dat hij al een keer eerder geband is vind ik geen
  goeie reden
  Gr.schrap

  In reactie op: winkels in de mall #4514

  Ja en wat ook is veel spelers zijn geband of komen niet meer terug dus de spelers hebben dan na 1 keer iets kopen bij hun geen spullen meer. bijvoorbeeld jolobeer is geband maar heeft toch nog een winkel dus ik wil iets kopen heeft hij geen spullen meer. dus ik dacht we kijken wie er geband is en die heeft geen recht meer op een winkeltje.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 18)