aanvraag unban.

Wereldbouw Forums Ban aanvechten aanvraag unban.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Auteur
  Berichten
 • #4532

  hallo mensen van wereldbouw.
  ik ben Fruitsapje28 en heb een ban gekregen door het stelen van goederen van jens.

  Dat komt omdat mijn broertje (8) een verslag voor school zou gaan maken op mijn pc.
  Maar in plaats dat hij een verslag is gaan maken is hij op mijn mc gegaan.
  Hij is op jullie server (en cubecraft) gegaan en heeft van alles en gestolen. Ik vind het jammer dat het zo is gegaan. Ik zou graag een unban willen als het kan omdat ik het een toffe server vind en hoop dat jullie mij vergeven. Sorry voor het ongemak.

  Groetjes Fruitsapje28

  #4533
  Stadsbus
  Deelnemer

  Een paar dingentjes: Een broetje van 8, dat een verslag moet maken voor school? Toen ik 8 was zat ik in groep 3 / 4 (5 maanden groep 3, 7 maanden groep 4, ben in februari geboren) en het lijkt me dan raar dat je dan al (zelfstandig) een verslag moet maken.
  Ten 2de was je al 24 uur door mij verbannen omdat je op de eerste dag al wat had gesloopt van mijn flat (2 blokjes glas), meestal als mensen op de 1ste dag al wat verkeerd doen wordt je veel langer verbannan.

  Dit wou ik even zeggen 🙂
  -EenNaamZonderBus

  #4534

  hallo EenNaamZonderBus

  Mijn broertje van 8 zit in groep 5 en was van plan om een verslag (zelfstandig) te maken over een boek en het daarna te gaan bespreken in de klas.

  Toen ik was verbannen was mijn eigen schuld en ik wist dat ik me rustig zou moeten houden en dat was tot dan aardig gelukt.

  nog bedankt voor je reactie EenNaamZonderBus

  groetjes Fruitsapje28

  #4535

  Hallo ik wil hierbij even zeggen dat ik het best overdreven vind dat je iemand banned voor her feit dat hij twee glas heeft gebroken vooral omdat je glas niet meer terug kan zetten als het breekt maar dat is mijn mening en verder ken ik fruitsapje niet goed dus mij boeit het voor de rest ook niet heel veel. wat hij de tweede keer deed kan natuurlijk niet maar dan om als reden te gebruiken dat hij al een keer eerder geband is vind ik geen
  goeie reden
  Gr.schrap

  #4536
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Zoals EenNaamZonderBus aangeeft: hij had al eerder een ban gehad voor het breken van glas toen hij nog maar net online was. Alleen nu heeft hij voor iets veel ergers een permanente ban gekregen van mij. Bij JensNL was namelijk veel bone blocks kwijt, hij liet mij controleren en ik zag de naam Fruitsapje28. Ik dacht dat dat alles was, dus ik had hem eerst voor een paar maanden geband omdat het ging om veel bone blocks. Alleen later bleek dat hij nog veel meer had gestolen van JensNL, een complete kist bijna. Dat valt gewoon onder griefen: het stelen van andermans spullen met opzet. Hij heeft daarom een permanente ban gekregen.

  Fruitsapje28: wij bannen accounts, geen personen. Ik heb de smoes: ”Mijn broertje zat erop” al tig keer gehoord, ik weet niet of je hem meent, of dat het een leugen is. Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat je geband blijft omdat je te veel spullen van JensNL hebt gestolen. Dus als het echt is zal ik je als tip geven dat je voortaan beter op je account moet letten.

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

  #4537

  Hallo qanrex.

  Jij zegt: ‘wij bannen accounts, geen personen’ maar achter een account zit altijd een persoon.
  Ik pak de permanente ban op als een (zware) staf voor iets waar ik niks tegen kon doen.

  PS: mijn broertje zat erop dat is geen smoesje.
  STEL ik zou een smoes moeten verzinnen zou ik echt wel een betere smoes verzinnen.

  ik hoop nog dat je van gedachte kunt veranderen Qanrex.

  Fruitsapje28

  #4542
  Altinus
  Lid

  Beste Fruitsapje28,

  Ik heb dit forum even doorgelezen en wil even t volgende zeggen:

  Zoals Justin (Qanrex) al heeft gezegd worden accounts gebaned en geen personen, dat is dus heel lullig voor jou als jouw broertje dit heeft veroorzaakt.

  Als tip zou ik jou willen geven om of (als je echt op wereldbouw wil) een nieuw account te kopen of gewoon even wachten, misschien als je na een paar maandjes het nog een keer probeerd kijkt de staf er anders naar.

  Met vriendelijke groet,
  Altinus.

  #4551
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik geef je nog één kans. Dat betekent dat je terug mag in Wereldbouw. Probeer deze kans goed aan te pakken en doe het deze keer niet verprutsen. Lees anders nog even de regels rustig door. In ieder geval: Welkom terug!

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.