winkels in de mall

Wereldbouw Forums Algemeen winkels in de mall

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #4510
  ramonwitteveen
  Deelnemer

  hallo

  mij valt de laatste tijd op als ik door de mall loop dat er veel winkels (bijna) helemaal zijn uitverkocht of dat er meer kisten voor het opbergen staan dan dat er te koop word aangeboden. volgens mij is dit niet helemaal de bedoeling van de mall. tuurlijk een keer iets uitverkocht of een paar kistjes voor je zelf is niks mis mee maar mensen beginnen dit zo wat als opslag te gebruiken. valt dit meer mensen op of ben ik de enige

  Ramon Witteveen
  minecraft: ramonwitteveen

  #4514

  Ja en wat ook is veel spelers zijn geband of komen niet meer terug dus de spelers hebben dan na 1 keer iets kopen bij hun geen spullen meer. bijvoorbeeld jolobeer is geband maar heeft toch nog een winkel dus ik wil iets kopen heeft hij geen spullen meer. dus ik dacht we kijken wie er geband is en die heeft geen recht meer op een winkeltje.

  #4515
  Stadsbus
  Deelnemer

  Er zijn nog genoeg winkels vrij, dus waarom zou je ze dan weghalen?

  #4518
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Wij willen de mall het liefst zo vol mogelijk zien, zodat er lekker veel gehandeld wordt. Alleen dit is natuurlijk alleen maar mogelijk in ‘de perfecte situatie’. Alleen die situatie is er niet, waardoor we blij moeten zijn met wat er verkocht wordt op dit moment. Als er spelers permanent verbannen zijn halen we die winkels niet direct weg, maar wachten we er even mee. Want het zou niet eerlijk zijn als ineens je winkel weg is. Als in een winkel een tijdje niks wordt verkocht, dan sluiten we wel de winkel en moet diegene opnieuw een winkel komen openen zodat er plek genoeg voor de rest overblijft.

  Als er nog vragen zijn hoor ik het graag! 🙂

  Met vriendelijke groeten,
  Qanrex

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.