Nieuwe helper: xQuiter

We hebben weer een nieuwe helper! Vanaf nu hoort xQuiter bij het serverpersoneel.

Een tijdje terug waren drie stafleden vertrokken, omdat ze geen Minecraft meer speelden. Er was al één nieuw personeelslid bijgekomen toen (Patatjee). Nu is er dus weer iemand bij. We hebben nu in totaal vier helpers en één moderator.

Een helper is iemand die ons helpt. Een helper is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Dit houdt het spel voor hen leuker.

In ieder geval: veel succes xQuiter! Bedankt dat je ons wil helpen.

Geef een reactie