Nieuwe helper: Patatjee_

Er zijn wat wijzigingen in de staf! Drie stafleden zijn vertrokken, omdat ze geen tijd meer hadden voor Minecraft. Dus we waren weer op zoek gegaan naar een nieuwe helper, en dat is Patatjee_ geworden!

We willen __nevoB__ (helper), ItzYaNikki (moderator) en heerxtem (moderator) heel hartelijk bedanken voor hun jarenlange inzet! __nevoB__ was ruim en jaar helper, ItzYaNikki zat sinds december 2020 bij het personeel, en heerxtem zelfs al sinds oktober 2016.

Een helper is iemand die ons helpt. Een helper is er vooral voor de chat: een helper kan bijvoorbeeld dingen uitleggen aan nieuwe spelers. Daarnaast kan een helper iemand voor maximaal 24 uur verbannen: als iemand zich op de server niet kan gedragen, kan een helper dus ingrijpen.

Helpers hebben meer tijd over om gewoon Minecraft te blijven spelen dan moderators: als er gegrieft is, hoeven zij dat niet op te lossen. In plaats daarvan sturen ze een bericht door naar de moderators en admins. Dit houdt het spel voor hen leuker.

In ieder geval: veel succes Patatjee_! Bedankt dat je ons wil helpen.

Geef een reactie