Je kunt nu harnashouders helemaal aanpassen

Ken je de harnashouders (armor stands)? Vanaf nu is er iets nieuws voor bouwmeesters: je kunt ze nu helemaal naar wens aanpassen. Je kunt nu bijvoorbeeld dit maken:

Bouwmeesters kunnen nu in de serverwinkel (bovenste verdieping) een stuk gereedschap kopen, waarmee je de harnashouders kunt aanpassen. Het gereedschap kost 75 punten, en je kunt het zo vaak gebruiken als je wil. We maken hiervoor gebruik van de plugin Armorstandeditor-Reborn.

De plugin werkt niet al te moeilijk: klik eerst buiten de armor stand met het stuk gereedschap, dan krijg je een menu. Klik dan op de optie hoe je de harnashouder wil aanpassen, en sluit dan het menu met Escape. Klik dan nogmaals met links of rechts op de harnashouder met je gereedschap. De harnashouder wordt dan aangepast.

Veel bouwplezier!

Ander nieuws:

  • Je kunt nu alle soorten geitenhoorns verkopen en inkopen via het winkelsysteem.

Geef een reactie