Minecraft 1.19 kan nu verbinden

De server draait nog op Minecraft 1.18, maar spelers met Minecraft 1.19 kunnen nu weer spelen op de server. Alle nieuwe dingen van Minecraft 1.19 ontbreken nog, omdat de server dus nog op Minecraft 1.18 draait.

We hopen binnenkort de boel te kunnen upgraden naar Minecraft 1.19. Uiteraard blijven we in dezelfde wereld spelen. Wel wilde ik alle weinig gebruikte chunks (minder dan 15 minuten geladen geweest) resetten. Zo kun je hopelijk niet al te ver weg mangrove swamps en deep dark biomes vinden.

Mojang heeft wel weer de plaats van de biomes aangepast. Geen zorgen, de server gaat (net als bij Minecraft 1.18) een brede overgang genereren van het nieuwe naar het oude terrein, dus waarschijnlijk merk je niet eens wanneer je van 1.18 naar 1.19 terrein loopt.

Geef een reactie