Live-kaart is nu anders ingedeeld

Tot nu toe liet de live-kaart alles zien dat binnen 15555 blokken van het spawn viel. Of nou ja, binnen 15555 blokken van het vorige spawn, het pirateneiland.

Nu is dit veranderd: de kaart laat nu alles zien binnen 12000 blokken vanaf elk spawn dat we ooit gehad hebben (met uitzondering van de kerstdorpen). Dit was nodig, omdat het toekomstige spawn (Het Dolle Dal) meer dan 15555 blokken weg was van het spawn dat we nu hebben (Wereldburg). Het oude spawn zou dus niet meer op de kaart staan zodra we gaan verhuizen naar het nieuwe spawn.

Wanneer gaan we eigenlijk verhuizen? Het antwoord is: na de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie staat het spawn weer op een kerstdorpje, dat we dan gaan bouwen. Daarna gaan we verhuizen! Dit wordt dus de laatste week van het oude spawn Wereldburg…

3 reacties op “Live-kaart is nu anders ingedeeld

    1. Ik zie de nederzettingen nog (je moet ze wel aanzetten via het lagenpictogram, en dan Wereldsteden).

      Of bedoel je dat een groot deel van de kaart nog leeg is? Zodra iemand in 1.18 die chunks laadt, verschijnen ze weer op de kaart.

Geef een reactie