Chatgroepen kunnen nu een chatkleur kiezen

Vanaf nu kunnen chatgroepen zelf een chatkleur kiezen. Dit kan in het groepsscherm, te vinden via /group. Je kunt kiezen uit zestien kleuren, namelijk alle kleuren die je ook op de bordjes kunt gebruiken.

Er zijn ook nog een aantal andere wijzigingen aan groepen doorgevoerd:

  • Moderators en admins kunnen nu in /antigrief leden uit de groep gooien, nieuwe leden uitnodigen en de andere instellingen van een groep wijzigen. De chatberichten van een groep blijven wel gewoon onzichtbaar voor iedereen die niet in de groep zit, inclusief de moderators en admins.
  • Er wordt nu opgeslagen op welke dag er voor het laatst gechat is in de groep. Wát er gezegd is wordt nog altijd niet opgeslagen. In de toekomst gaat dit gebruikt worden om inactieve groepen automatisch te verwijderen. Groepen die bij een nederzetting horen zullen niet automatisch verwijderd worden.
  • Besloten groepen staan nu niet langer in /group list all of de groepslijst van een speler (via /playerinfo) als je geen lid bent, en ook geen uitnodiging hebt ontvangen.
  • Als je /group typt, dan geeft dat commando voortaan informatie over de groep waar je nu in zit. De groepslijst is nu te vinden met /group list. /group info <groepsnaam> werkt ook nog, maar /group <groepsnaam> werkt nu dus ook.

Geef een reactie