Vrolijk Pasen! 10 jaar Wereldbouw

Vandaag en morgen kun je paaseieren zoeken. Omdat Wereldbouw 10 jaar bestaat, gaan we een kleine tijdreis maken. We gaan langs alle oude nog bestaande spawns! Bij elk spawn ligt een ei verborgen. Als je deze vindt, klik je met rechts erop. Je kunt dan naar het volgende spawn teleporteren (dat is gratis). Aan het einde kom je uit in de paasgrot, waar je zelf één of meer aandenkens kunt craften. Het blokje dat je dan craft kun je na morgen nooit meer krijgen, dus wees er snel bij.

De precieze startdatum van Wereldbouw weten we niet meer. Deze post uit 2012 heeft het over “april 2011”. Om die reden vieren we ons tienjarig bestaan maar met Pasen. Er is een hoop gebeurd in die 10 jaar. De server begon met Lennart die ook anderen op zijn singleplayer wereld liet spelen. Al snel begonnen we een echte serverwereld, en dat groeide uit tot Wereldbouw. Bekijk hier screenshots van de oudste spawns.

Het is fantastisch dat de server het al zo lang volhoudt, en dat komt door jullie, de spelers. Een hartelijk applaus voor jullie allemaal!

Voorbeeld van een verstopt paasei dat je moest zoeken.
Hier kon je de paaseieren craften, volgens dit recept.

Geef een reactie