Herinneringen aan de oude spawns

Wereldbouw heeft al veel verschillende spawns gehad. Hieronder een aantal, plus afbeeldingen:

Eerste wereld

spawn-2011-1

Dit was het allereerste spawn van Wereldbouw. Het was toen begin 2011. Onder de toren is een spoorlijn te vinden naar de andere gebouwen van de server.

Tweede wereld

spawn-2011-2

Later in 2011 kregen we een nieuwe wereld. Je begon in een zijkamertje van het gebouw. 27 mei 2012 ging deze wereld definitief offline, maar dit gebouw is overgezet naar de huidige wereld, met /home Lennart kun je het nog bezichtigen.

Derde wereld

spawn-2012

Op 27 mei 2012 kregen we dit spawn. De arena is overgezet naar de huidige wereld, maar later gesloopt om plaats te maken voor een nieuwe arena. De kelder van de arena is echter nog intact, en wordt net als toen nog gebruikt als wachtkamer voor giantgevechten.

spawn-2013

Op een gegeven moment werd in dezelfde wereld een nieuw spawn gebouwd. Dit spawn was erg compact. Het spawn is niet overgezet naar de huidige wereld, je kunt het niet meer bezichtigen. Op 27 december 2013 werd de wereld waar dit spawn in stond gesloten en gingen we naar de huidige wereld.

Vierde en huidige wereld

spawn-2014

Dit was het vorige spawn. Deze afbeelding heeft lang op de hoofdpagina van deze website gestaan. Je kunt het nog bezoeken via het portaal Oude_Spawn of via spoorlijn 1.

spawn-2015

Dit is het huidige spawn. De Mall en Arena zijn uit het vorige spawn gevist. De omgeving is nog vrij leeg, maar hier komt ongetwijfeld snel verandering in.

4 reacties op “Herinneringen aan de oude spawns

Geef een reactie