Het nieuwe spawn is open

Vanaf vandaag brengt het commando /spawn je naar het nieuwe spawnpunt. Ook zullen nieuwe spelers inloggen op dit punt. Ook als je dood gaat en geen bed hebt kom je hier uit.

We hebben het spawn nu buiten gezet, dit ligt wat centraler tussen de spawngebouwen. Nieuwe spelers krijgen nu in de chat twee berichtjes van de server, één na 10 seconden, één na 20 seconden. Deze berichtjes vervangen de bordjes.

Nadeel is wel dat je monsters tegen kunt komen. Hopelijk kunnen we met betere verlichting de meeste monsters tegenhouden. Zo niet, dan zal het spawnpunt mogelijk weer binnen worden gezet.

Spoorlijn 1 is nu geopend als verbinding tussen het oude en nieuwe spawn. Bij het nieuwe spawn staan de portalen Mall en Spawn. Het oude spawn kun je nog bereiken met de portalen Oude_Spawn en Oudbouw_CS.

De hoofdpagina van de website is nu verouderd, net als de kaart. Deze zullen binnenkort bijgewerkt worden.

Iedereen die bij het nieuwe spawn bouwt: leg alsjeblieft een pad aan langs je huis! Zo kunnen nieuwe spelers straks hopelijk een bouwplaats vinden, in plaats van dat ze een pad vinden dat eindigt bij jouw voordeur.

Iedereen die heeft meegebouwd aan het spawn wil ik hierbij bedanken.

Tot ziens bij het nieuwe spawn!

Update 31 augustus: De hoofdpagina van de website is inmiddels bijgewerkt. Vernieuw de webpagina als je nog geen verschil ziet.

7 reacties op “Het nieuwe spawn is open

Geef een reactie