Gebruik je shulkerdoos nu als boodschappentas

Als je een shulkerdoos in je hand hebt, dan zullen de bordjeswinkels voortaan hun items direct in de shulkerdoos gooien, in plaats van in je inventaris. Of als het een winkel is die items inkoopt, dan zullen ze voortaan items uit de shulker pakken.

Dit maakt het makkelijker om grote hoeveelheden items in één keer te vervoeren. Winkels geven vanaf nu ook weer hoe groot de voorraad is als je op het bordje klikt, en ze bieden nu een knop om in één keer 27 stacks te kopen van iets.

Om het kopen in de shulkerdozen mogelijk te maken moest een groot stuk programmacode opnieuw geschreven worden. De code is getest, maar als er toch wat mis blijkt te zijn: laat het ons graag zo snel mogelijk weten.

Ander nieuws:

  • Als 33% van de spelers in bed ligt dan wordt het nu dag. (Was 50%.)
  • Bedragen kleiner dan 0,01 punt worden nu niet meer afgerond.

Een reactie op “Gebruik je shulkerdoos nu als boodschappentas

Geef een reactie