Groepskisten werken nu ook als je niet in de groep praat

Je kunt iedereen van een bepaalde groep toegang geven tot een kist. Als je [Vuurvliegjes] op het bordje van een kist schrijft, dan kan iedereen van de groep Vuurvliegjes erbij. Alleen: tot nu toe werkte dat alleen als je in die groep praatte. Je moest dus regelmatig /join vuurvliegjes doen om bij de kist te kunnen.

Dit kwam omdat de communicatie tussen het groepensysteem en het kistensysteem verliep via het scorebord in Minecraft. En daar kun je maar in één team tegelijk zitten. Nu is deze koppeling verbroken, en is er een rechtstreekse koppeling met het kistensysteem gemaakt.

Er zit wel één nadeel aan: tot nu toe kon je aan oude Endsteenbeschermingen een hele groep toevoegen met t:groepnaam. Eigenlijk voegde je dan het scorebord-team toe. Nu de koppeling tussen groepen en scorebord-teams verbroken is, werkt dit niet meer. De oplossing is om je oude Endstenen op te breken en te vervangen door een nederzetting.

Geef een reactie