Spoorboekje wat overzichtelijker geworden

Er komen steeds meer spoorlijnen bij, wat erg leuk is. Enige nadeel is dat het commando /railinfo nogal onoverzichtelijk werd. Daarom worden vanaf morgen de spoorlijnen gegroepeerd per dimensie (normale wereld of Nether) en per soort (klassieke ijzeren spoorlijn of hyperloop-lijn). Daarnaast kun je nu in het overzicht je muis houden over een spoorlijn en dan krijg je onmiddellijk te zien hoeveel stations die spoorlijn heeft, en wat het begin- en eindstation is.

Daarnaast staan nu ook de /homes en /places in een database. Dit maakt het technisch mogelijk om te zien wat de dichtstbijzijnde huis of werkplaats is. Handig voor /shop. Het maakt huizen en werkplaatsen alleen wel héél krachtig, dus daarom heb ik het nog niet toegevoegd.

Geef een reactie