Winkelupdate: betoveringen en /shop list

Afgelopen weekend hebben de winkels (die met de bordjes boven kisten) een update gehad! Je kunt nu met /shop list <spelernaam> opzoeken welke winkels iemand heeft (vanaf /playerinfo <spelernaam> staat er een linkje). Maar nog leuker: je kunt nu betoverde items verkopen!

Met het commando /hand kun je opzoeken hoe een item heet. Je zult dan bijvoorbeeld zien dat een boek met mending enchanted book (mending) heet. Omdat je maar zo’n 30 tekens op een bordje kwijt kunt voor de naam van het item, zijn er ook afkortingen toegevoegd: mending wordt bijvoorbeeld me. Als je op een bordje klikt wordt de volledige naam weergegeven. Het commando /hand geeft zowel de afgekorte als de volledige naam: je weet dus wat je op het bordje van een winkel moet schrijven.

Arena’s maken gebruik van hetzelfde itemsysteem als de winkels. Je kunt daarom nu ook in arena’s betoverde items uitdelen aan spelers. Zoals altijd verdwijnen deze items buiten de arena.

Geef een reactie