tjbs is nu moderator, Lars604 is weer helper

We hebben al een tijdje één actieve moderator (heerxtem/Cyrille). Om niet alle moderatordingen op hem aan te laten komen is tjbs (Thomas) nu ook moderator geworden. We hebben nu weer twee actieve moderators. Heel veel succes Thomas!

Lars604 was vroeger moderator, en stopte daarna helemaal met Wereldbouw. Hij is alweer een tijdje actief, en is nu weer helper geworden. Dankjewel Lars dat je weer helper wilde worden!

Ter herinnering: helpers kunnen alleen /kick en /tempban (max 24 uur) doen. Moderators hebben volledige toegang tot de serverconsole. Ze mogen hun moderatorrechten alleen gebruiken om orde te houden en het werk van griefers ongedaan te maken. Iedereen (helpers, moderators, eigenaren en natuurlijk de overige spelers) speelt dus in survival.

Geef een reactie