wouters2

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)
 • Auteur
  Berichten
 • wouters2
  Deelnemer

  Om me ook te mengen in de discussie: volgens mij wordt het probleem hier groter gemaakt dan het is. Als spelers die honderden uren hebben gespeeld veel punten hebben, so what? Als ze echt iets nodig hebben om hun punten aan uit te geven lijkt mij het idee van spindizzy69 het beste, ranks. Op deze manier kan iedereen zijn/haar eigen speelstijl blijven houden en komt er toch wat meer uitdaging in het spel.

  Het hele ‘guild’ systeem lijkt mij echter een zeer slecht idee. Monopolisering van belangrijke items in Minecraft zoals een elytra en potions zorgt voor een véél hogere artificiële prijzen, en dat zal alle ‘niet-pro’ spelers enorm afschrikken. Voor een speler zoals ik, die van Minecraft houd vanwege het avontuur en ontdekken van de map is het een enorme nerf, helemaal omdat je voor een Elytra 10k+ blokken moet lopen in the End. Vanwege de hoge prijzen zal er minder gehandeld worden, minder items verkocht, en slechts een paar extreem rijke spelers zullen profiteren. Laat staan dat we mensen gaan bannen voor het verhandelen van items. We moeten niet de Verenigde Staten gaan nabootsen.

  Een verhoging van de prijs of andere beperking voor het teleporteren lijkt mij in het algemeen wel een goed idee, als een speler niet de Handelaars-rank heeft. Dat zal transportsystemen aanmoedigen en omdat meer moeite voor shops moet worden gedaan zal dat ook de prijzen voor te goedkope items in shops opdrijven. Overigens zie ik het ook niet als probleem dat items ’te’ goedkoop zijn, farms zijn immers onderdeel van Minecraft en daarmee zullen bepaalde blokken weinig waard zijn.

  Cera_Cera, een map reset zal erg onpopulair zijn, daarnaast zullen binnen een paar maanden de farms voor alle belangrijke items weer op volle kracht opgebouwd zijn en zul je hiermee geen verhoging van de prijs van items bewerkstelligen. Daarnaast, als de ‘oorzaak’ van de inflatie de 5-voor-10 regel is zullen de meest actieve spelers alsnog snel punten opbouwen.

  Dus thema ranks zijn een goed idee, maar verder lijkt het me niet nodig om grote aanpassingen te doen. Daarnaast zou ik graag willen toevoegen dat binnenkort Netherite wordt toegevoegd aan Minecraft, en Netherite gear kost zeker 10x meer dan de diamond variant. Voor full Netherite gear mag je waarschijnlijk duizenden punten gaan uitgeven.

  In reactie op: Resource packs #1433
  wouters2
  Deelnemer

  Ik gebruik moderne texturepacks, zoals het iDonPower texture pack.
  (http://www.youtube.com/watch?v=R8nr6MaTM54 )

  Edit: soms ook het normale texturepack en middeleeuwse texturepacks (o.a. John Smit)

  In reactie op: ban door iemand in brand tezetten #1432
  wouters2
  Deelnemer

  Ik zou een screenshot maken als ik in de fik wordt gezet (al 3 keer gebeurt!)

  In reactie op: Mijn 70 dorpelingen WEG #963
  wouters2
  Deelnemer

  ik ken een server waar een iemand door een serverfout een paar miljoen dorpelingen heeft gespawnd, en de server draait op een normale computer, en er is helemaal geen lagg….

  In reactie op: ge band door 2zqa #962
  wouters2
  Deelnemer

  mij boeit het niet of ik ben geband of niet, ik speel toch niet meer op de server sinds die is verpest voor mij.

  In reactie op: auke moet geband worden #911
  wouters2
  Deelnemer

  kan je het niet terugzetten dan?
  ik heb de spullen niet wat die andere wouter gegriefd heeft
  en kan je online komen ik ben nu ook online
  de dader is 1stijn12

  In reactie op: auke moet geband worden #908
  wouters2
  Deelnemer

  ik denk dat de andere wouter het heeft gedaan, maar ik weet het niet zeker. het kasteel van mij wat HELEMAAL weg is, staat bij lijn 6. als de andere wouter het heeft gedaan, kan het dan nog wel please terug gezet worden?? want ik heb er veel werk aan gehad. en omdat de andere wouter het wachtwoord kan veranderen, kan hij dus de baas over mij spelen met minecraft. ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik vind het wel erg jammer dat mijn kasteel nu weg is.

  op de kaart kan je het zien dat het weg is. het is tussen lijn 6 en 4

  In reactie op: Andere spellen #906
  wouters2
  Deelnemer

  balanced ROME TOTAL WAR is idd epic awesome!

  In reactie op: auke moet geband worden #903
  wouters2
  Deelnemer

  het probleem is: het is niet mijn account. het is eigenlijk zijn account, en we spelen er samen op. omdat ik zijn wachtwoord weet, kan ik het veranderen, maar hij hoeft maar een e-mail door minecraft.net./password vergeten ofzo te krijgen om zijn wachtwoord weer te weten. en dan veranderd HIJ het wachtwoord, verteld het niet aan mij, en kan IK niet meer op de server. ik kan het WW niet opvragen, omdat het naar ZIJN e-mail word gestuurd.

  maar ik ben het wel echt zat dat mensen mij nu voor griefer aanzien terwijl dat helemaal niet zo is, en ik zou graag weer willen dat alles als vroeger was.

  In reactie op: auke moet geband worden #901
  wouters2
  Deelnemer

  rutger, je hebt gelijk.

  maar er is iets aan de hand.
  sinds wij met zen tweeen op de server spelen is er tijdens de tijd dat ik offline was, veel gebeurd. de andere wouter bouwde een winkel, ik wist daar niets vanaf. hij ging met mijn dia armor aan dood, en de dia zijn niet terug. ik was 3 week op vakantie, en nu: mijn kasteel, waar ik maanden aan heb gewerkt: IS GEGRIEFD. wat ik niet begrijp is dat de sponzen ook weg zijn.
  ZOU DIT ALSJEBLIEFT TERUG GEZET KUNNEN WORDEN???

  er waren al eerder dingen van mij gegriefd, dat bleek dus de andere wouter te hebben gedaan. dat kon niet teruggezet worden, omdat ‘dezelfde speler dat had gedaan’ dat vond ik erg jammer. maar dit keer lijkt dat er niet op. er staan namelijk kisten van andere spelers bij. maar hoe kunnen de sponzen weg zijn?? ook heb ik berichten ontvangen dat ik slimeballs aan 2zqa moet geven. ik heb slimeballs, maar… mijn kisten zijn ook gegriefd!! hoe kan dat?? ik zou ze wel willen geven, maar nu alles van mij gegriefd is kan dit niet! ook staat er: je moet spullen van ajaxstijn teruggeven. huh? WAT IS HIER AAN DE HAND?? plz tell me.

  In reactie op: vraag aan wouter g #792
  wouters2
  Deelnemer

  nee hoor. je moet gewoon een bordje met jouw naam erop zetten en dan zijn naam eronder.

  In reactie op: goblin mountain #788
  wouters2
  Deelnemer

  warp goblinmauntAN

  In reactie op: vraag aan wouter g #786
  wouters2
  Deelnemer

  het kasteel is beschermd met sponzen. En dat hotel vind ik zelf wel nuttig, in de kist daar plaats ik ook nog overbodige spullen, er is een mijn, en ik kan het wel omtoveren tot bijv. een winkelcentrum.

  In reactie op: vraag aan wouter g #778
  wouters2
  Deelnemer

  Dat teleporteren gaat vanzelf. Als ze in een nether portal gaan staan, dan gaan ze automatisch teleportenren naar de gewone wereld. als ze er in blijven staan teleporten ze weer terug. ze zijn trouwens best agressief (is ook een topic over) en misschien kan ik dat hotel een beetje laten kosten, maar
  1. het is veel moeite om dat allemaal bij te houden
  2. ze kunnen niet betalen als hun dat niet willen. dan gaan ze er namelijk gewoon uit.
  3. ze kunnen bijna net zo snel een eigen huisje bouwen.

  en wat is er met die rechtzaal van jou ofzo

  Jouw 2e huis slopen is goed. dat heb je toch zelf gebouwd. maar niet mijn andere huizen.

  en mensen willen wel in het kasteel overnachten. ik heb al een paar keer verzoek daarvoor gehad.

  diamant kun je het best mijnen op HOOGTE 12

  ///////
  ben nu offline

  In reactie op: vraag aan wouter g #772
  wouters2
  Deelnemer

  dat is een gratis hotel voor iedereen, maar ik wil NIET dat je het grieft. Ik verwijs mensen die in mijn—- ONS kasteel willen overnachten naar dat hotel. De warp dus ook niet deleten. Pas als het goede vrienden op de server zijn mogen ze een kamer in het kasteel.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 31)