auke moet geband worden

Wereldbouw Forums Ban aanvechten auke moet geband worden

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Auteur
  Berichten
 • #872
  wouter
  Deelnemer

  auke zit te liegen zet jeffry tegen me op en steelt uit mijn huis!
  pls ban hem

  #873
  wouter
  Deelnemer

  pls ban hem!

  #878
  2zqa
  Sleutelbeheerder

  Ik weet het net zoniet hoor, als hij alleen even rondkijkt is het toch niet zo erg?
  En als hij gestolen heeft is het ook een goede les voor jou om alles goed te beveiligen.

  #879
  wouter
  Deelnemer

  ik had het goed maar hij groef eronder door en hij doet alles om mij weg te hebbe

  #881
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  De afgelopen dagen zie ik wat spanning op de server ontstaan. De ene persoon vraagt of de ander geband kan worden, die wordt vervolgens wel of niet geband, met als gevolg dat de gebande persoon een bericht op de forums post of hij weer terug mag komen.

  Is dit een ruzie of is dit een griefer?

  Oh, en het belangrijkste bij ruzies, blijf kalm! Ga niet dreigen, blijf beleefd, breng het personeel op de hoogte met zoveel mogelijk gedetailleerde informatie. Op die manier lopen de ruzies niet uit de hand.

  #901
  wouters2
  Deelnemer

  rutger, je hebt gelijk.

  maar er is iets aan de hand.
  sinds wij met zen tweeen op de server spelen is er tijdens de tijd dat ik offline was, veel gebeurd. de andere wouter bouwde een winkel, ik wist daar niets vanaf. hij ging met mijn dia armor aan dood, en de dia zijn niet terug. ik was 3 week op vakantie, en nu: mijn kasteel, waar ik maanden aan heb gewerkt: IS GEGRIEFD. wat ik niet begrijp is dat de sponzen ook weg zijn.
  ZOU DIT ALSJEBLIEFT TERUG GEZET KUNNEN WORDEN???

  er waren al eerder dingen van mij gegriefd, dat bleek dus de andere wouter te hebben gedaan. dat kon niet teruggezet worden, omdat ‘dezelfde speler dat had gedaan’ dat vond ik erg jammer. maar dit keer lijkt dat er niet op. er staan namelijk kisten van andere spelers bij. maar hoe kunnen de sponzen weg zijn?? ook heb ik berichten ontvangen dat ik slimeballs aan 2zqa moet geven. ik heb slimeballs, maar… mijn kisten zijn ook gegriefd!! hoe kan dat?? ik zou ze wel willen geven, maar nu alles van mij gegriefd is kan dit niet! ook staat er: je moet spullen van ajaxstijn teruggeven. huh? WAT IS HIER AAN DE HAND?? plz tell me.

  #902

  wouters2, misschien is het beter als je het wachtwoord van jouw minecraftaccount veranderd…

  #903
  wouters2
  Deelnemer

  het probleem is: het is niet mijn account. het is eigenlijk zijn account, en we spelen er samen op. omdat ik zijn wachtwoord weet, kan ik het veranderen, maar hij hoeft maar een e-mail door minecraft.net./password vergeten ofzo te krijgen om zijn wachtwoord weer te weten. en dan veranderd HIJ het wachtwoord, verteld het niet aan mij, en kan IK niet meer op de server. ik kan het WW niet opvragen, omdat het naar ZIJN e-mail word gestuurd.

  maar ik ben het wel echt zat dat mensen mij nu voor griefer aanzien terwijl dat helemaal niet zo is, en ik zou graag weer willen dat alles als vroeger was.

  #907
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Wouters als je op de server mij of een moderator online ziet zou je dan asjeblieft kunnen vragen of wij naar je gegriefde huizen kunnen kijken? Wij kunnen zien wie ze gegriefd heeft en actie nemen tegen die spelers.

  Het is vreemd dat je sponzen en kisten weg zijn, ze zijn of door een moderator weggehaald of door jou. Ook in dit geval moet je een moderator vragen of hij voor je kan kijken, zij kunnen zien wie de kisten/sponzen heeft weggehaald.

  #908
  wouters2
  Deelnemer

  ik denk dat de andere wouter het heeft gedaan, maar ik weet het niet zeker. het kasteel van mij wat HELEMAAL weg is, staat bij lijn 6. als de andere wouter het heeft gedaan, kan het dan nog wel please terug gezet worden?? want ik heb er veel werk aan gehad. en omdat de andere wouter het wachtwoord kan veranderen, kan hij dus de baas over mij spelen met minecraft. ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik vind het wel erg jammer dat mijn kasteel nu weg is.

  op de kaart kan je het zien dat het weg is. het is tussen lijn 6 en 4

  #909
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Het spijt ons als iemand anders op jouw account voor een slechte reputatie/ban zorgt. We kijken naar bans per account, misschien is het een idee om een nieuw account te kopen? Je kunt alle voorwerpen en huizen overzetten als je nog toegang tot je oude account hebt.

  #910
  Lennart
  Sleutelbeheerder

  Het spijt ons als iemand anders op jouw account voor een ban/slechte reputatie zorgt. We bannen niet personen, we bannen accounts en daarom kunnen we niks voor je doen als iemand anders op jouw account grieft. Misschien is het een goed idee om een nieuw account te kopen? Je kunt alle kisten en huizen overzetten als je nog toegang tot je oude account hebt.

  #911
  wouters2
  Deelnemer

  kan je het niet terugzetten dan?
  ik heb de spullen niet wat die andere wouter gegriefd heeft
  en kan je online komen ik ben nu ook online
  de dader is 1stijn12

13 berichten aan het bekijken - 1 tot 13 (van in totaal 13)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.